Pakket og klar

I morgen setter jeg meg i bilen for å besøke Stavanger. Gleder meg til vestlandsluft, og ikke minst til å se alle fra bryllupet i Tossa de Mar. Nå meldes det om hetebølge på vei, så kanskje det var greit å ha norsk sommer likevel?

Skjermbilde 2019-07-23 kl. 08.53.50.png

Det er lenge siden jeg har jobbet så mye som nå, men jeg digger det. Selv om det er sommer gjør det meg ingenting å jobbe når alt er lystbetont. Jeg har en plan for hver dag og jobber meg effektivt gjennom oppgavene.

Når jeg er i Stavanger blir det litt jobbing med nettkurset jeg utvikler for Fellesskapet. Nettkurset skal lære nye samarbeidspartnere hvordan de kan jobbe med helseproduktene jeg jobber med, opplæring innen helse, og hvordan vi skal jobbe sammen.

Jeg personlig står ikke for opplæringsbiten innen helse, jeg er jo i opplæring selv, men fagfolket vil ta seg av den biten. Jeg lager systemet som sørger for opplæringen. SÅ GØY!

Digger å jobbe med et globalt selskap hvor jeg kan jobbe over hele verden. En begrenses ikke av landegrenser og fremover blir det mye Spania på meg. Jeg skal bygge et team ikke langt fra Marbella. Drømmen min er å en gang ha en leilighet i Fuengirola og DET gleder jeg meg til.

Rimelig lekkert apotek i Fuengirlo

Rimelig lekkert apotek i Fuengirlo

Jeg var der på jentetur i mai og storkoste meg. Debbie (til høyre) og mannen hennes Leon har en lekker leilighet der nede og de kjenner markedet godt. Gleder meg til de finner mitt drømmested i løpet av to år. Det er planen!

trinegrung 230719 3.jpg

Lekker strand, fem minutter å gå fra leiligheten.

trinegrung 230719 5.jpg
trinegrung 230719 2.jpg

Byen er ikke en typisk turistby og derfor ekstra koselig. Ligger kun 20 minutter fra flyplassen og flybillettene dit er ikke dyre. Planen er å dra dit minst en uke pr måned frem i tid. GUD så jeg gleder meg!

Deilig med denne muligheten. Jobber fra hvor jeg vil og når jeg vil. Sier dermed ikke at jeg ikke jobber mye, for jeg jobber mer enn noen gang, men hvert sekund oppleves som givende og da gjør et ingenting å gasse på.

Lyst å høre mer når jeg åpner for flere i Fellesskapet? Drømmer du om å jobbe mer fleksibelt og drive for deg selv? Enten ved siden av eksisterende jobb eller fulltid. Det bestemmer du selv og jobber du etter planen jeg lærer bort, jobber effektivt og målbevisst, så kan mye vær innen rekkevidde!.