Jobber du ikke Trine?

Det er så mange som lurer på hvordan jeg jobber og hvordan en blogg kan gi meg inntekter når jeg ikke har noen annonser. Ja det er en gåte hehe, men sånn har verden blitt.

En blogg er jo ingen jobb? Den hører jeg ofte og jeg smiler like mye hver gang. De som påstår dette har ikke levd på nettet og jeg har gjort det i 15 år. Det er lenge.

Da jeg startet å blogge var det ytterst få som skjønte hva jeg drev med. Egen “avis” på nettet? Flytt til USA husker jeg kollegaer i Kanal 24 sa den gangen. Du er gæren Trine.

trinegrung 020719 2.jpg

Siden 2009 har denne bloggen vært min egen lille avis og på det meste hadde jeg over 100 000 daglige lesere. Idag har jeg ikke de lesertallene men det gjør ikke noe. Jeg lever forsatt godt av bloggen og har over 50 000 totalt som følger meg i ulike sosiale medier kanaler.

Dette var ikke ment som skryt men litt. Jeg har jobbet beinhardt i alle disse årene og det er tidvis krevende. Alle kanaler skal oppdateres til enhver tid og en må tenke strategisk hele tiden. Men jeg elsker det!
Elsker at jeg kan være fri, jobbe fra hvor jeg vil og samtidig gjøre det jeg synes er mest moro i hele verden.

Frihet er menneskets evne til å ta hånd om sin egen utvikling. Det er vår evne til å forme oss selv.
— Rollo May

For veldig mange er det en drøm og ikke måtte gå på et kontor hver eneste dag 8-16. Jeg har sagt opp kontoret jeg hadde for jeg følte meg bundet med armer og bein når jeg måtte gå dit hver dag. Jeg liker å være fri og gjøre det jeg vil, men samtidig jobbe målbevisst og hardt for å nå mine mål.

Det er fullt mulig for alle og en må ikke ha mine antall følgere for å få det til. Jeg bygger FELLESSKAPET for å lære andre hvordan de kan jobbe som meg. Jobber en målbevisst på denne måten kan en fort gjøre det på heltid i løpet av et år eller to.

Ha en jobb hvor en får resultatbasert lønn av omsetning. Jo mer du omsetter, jo mer tjener du. Ergo det er opp til hver enkelt.

Selvstendig og gründer

Det krever innsats og nei, det krever ikke at du blogger og er superivrig på sosiale medier. Ikke i det hele tatt. Du må bare følge planen jeg lærer bort og de som jobber med meg får gratis nettkurs i hvordan de skal kunne være selvstendige og jobbe fra hvor de vil.

Lyst å høre mer når jeg har plass til flere? Legg igjen mailen så mailer jeg deg når det er plass. Dette er så moro!!

Du bør enten være opptatt av helse eller har et brennende ønske om å drive for deg selv. Jeg kunne ikke tenke meg en annen hverdag og jeg jobber med mennesker som vil noe! Skapende mennesker med masse energi!