40, feit og ferdig?

Grethe er ei av de som er med i FELLESSKAPET. Hun føler selv hun har litt lite energi og skal lage videoblogger om hvordan hun får energien tilbake. Vi jobber sammen og jeg håper bare det har gitt henne litt energi. Vi skal ihvertfall ha det masse moro sammen!

trinegrung 180619 3.jpg

Grethe er så morsom og vi planlegger også en podcast til høsten. Nå skal hun først ha litt ferie og så begynner vi å planlegge videre. Hun er så morsom, se bare hennes første video. Hahahaha, herlige Grethe.

Jeg digger å jobbe med kvinner som Grethe, utrolig morsom gjeng og vi skal ha masse moro sammen!

Litt om Grethe fra henne selv:

Jeg heter Grethe, er 46 år og føler at forfallet kommer med full hastighet. Jeg merket for seks år siden at alt var et ork i hverdagen. Siden da har jeg prøvd det meste som lavkarbo, pesco-vegetarianer, tarmskylling, ernæringsekspert, healer, coach, ernæringsekspert etc..

Noe av dette har hjulpet meg på veien men jeg er ikke helt i mål.

Forfallet er en stor sorg for meg. Jeg har tidligere hatt en identitet som sprek, sterk, sunn og frisk. Jeg har vært seks år i forsvaret, konkurrert i militær 5 kamp, vært Aerobic instruktør, drevet med showdans ++.

Jeg har fortsatt en veldig trang til å trene, men føler jeg møter litt for mye motstand i form av vondter. Hvis jeg trener får jeg ofte vondt i korsryggen, kne, føtter og skulder. Nå er jeg også i faresonen for å veie for mye og blir da ekstra bekymret for å få enda mer vondter i fremtiden.

Jeg er rett og slett lei og skjønner at jeg må få en orden på dette. Nå håper jeg at det å jobbe med produktene Trine anbefaler kan «redde meg».

Jeg må også selvfølgelig ta sunne valg i tillegg til produktene, men for å ta de riktige valgene i hverdagen så trenger jeg en grunnleggende riktig balanse i kroppen.

Det er mange som nok kjenner seg igjen i Grethe og jeg vær sånn i hele 2017 og deler av 2018. Jeg jobber feil og det jeg gjorde ga meg ikke energi. Jeg trente og spiste nesten helt riktig….men likevel stoppet det tidvis opp.

Bli gjerne med i helsegruppen vi har laget for å lære andre det vi lærer om helse. Finne energien igjen og jobber med noe som gir oss energi.

Gruppen vår finner du her:

https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/

Grethe finner du på Facebook her:

https://www.facebook.com/grethe.gjos

Grethe er med i helsegruppen og flere videoer kommer. Jeg gleder meg til å følge hennes reise for å finne energien igjen. Om du vil ta balansetesten Grethe har startet med for å sjekke verdier i blodet så legger du igjen mailen under og informasjon kommer på mail. Bedre det så er det frivillig og opp til de som føler de trenger det.