Tidenes lederskole

Jeg har lenge hatt lyst å jobbe med helserelaterte produkter og ikke minst bygge et team som drømmer om å gjøre det samme. Endelig har jeg funnet “gjengen min” og denne reisen blir bare givende på alle måter.

I helgen var det lederskole og jeg dro direkte fra Spania dit sammen med Camilla som jeg jobber tett med. Hun stod på scenen og fikk tildelt pris for sin ledersuksess…utrolig inspirerende!!

Flotte camilla stene. Digger!

Flotte camilla stene. Digger!

Jeg er laget slik at jeg elsker å utvikle meg, lære nye ting og er ydmyk i prosessen siden ingen av oss noen gang blir helt utlært. Men i går entret ny kunnskap topplokket og sjelden har jeg vært mer klar for å komme skikkelig i gang.

Jeg har laget en egen Facebookgruppe om du vil lære mer av det jeg lærer. Den finner du HER.

Jeg møtte flere i teamet, hørte foredragsholdere på scenen fortelle om sin reise og ikke minst delte de viktige erfaringer om hvordan en kan jobbe for å utvikle andre mennesker.

Fillipa og Marco fra teamet jobber i Spania

Fillipa og Marco fra teamet jobber i Spania

Jeg skal selv bygge andre ledere som brenner for å utvikle mennesker og ikke minst jobbe med helse…..sitter i skrivende stund med et nettkurs som skal hjelpe andre til å bli utvikle seg og jobbe med dette. Dette kurset blir gratis for dem som jobber med meg.

Jeg er stolt over at jeg nå lever av denne bloggen uten at den er proppet full av annonser og hele teamet mitt skal være en del av min bloggreise veien videre.

Vi får det aldri mer moro enn vi gjør det selv og nå gleder jeg meg til å gå på jobb hver eneste dag. Er du opptatt av helse og har lyst å jobbe med meg når jeg åpner for flere så legg igjen mailen under her. Sammen står vi sterkere og ingenting er mer moro enn å sette seg felles mål!

Over 2000 stykker var samlet på lederskolen

Over 2000 stykker var samlet på lederskolen

GET LOUD var tittelen på lederskolen og jeg ble helt satt ut av hvor stort det var. Ledere/partnere kom fra hele verden for å være med. Lære og la seg inspirere. Jeg lærte mer enn jeg har gjort på noen konferanser tidligere….dette er spennende!!

Utrolig inspirerende dame fra Ålesund Vibecke Steinsvik-Parr

Utrolig inspirerende dame fra Ålesund Vibecke Steinsvik-Parr

65755051_2748475921889171_1208261084473982976_o.jpg
Hilde Rismyhr Sæle var rå på scenen

Hilde Rismyhr Sæle var rå på scenen