Fellesskapet vokser!!!

Det å hjelpe andre til å drive for seg selv, bistå med min erfaring, har alltid ligget hjertet mitt nært. Hjelpe andre til å vokse, bli tryggere og ikke minst ha masse moro i hverdagen. Jobbe med noe en brenner for.

Personlig har dette alltid vært viktig for meg og en stor drivkraft til hvorfor jeg aldri har gitt meg på nettet. Mulighetene er så store nå, som verden blir mindre, på grunn av den digital utviklingen.

Jeg har i dag startet prosessen med å starte mitt andre AS på veldig kort tid: Trine Grung Invest AS og jeg blir da hovedaksjonær i mitt andre Digitalakademiet AS.
SPENNENDE! Det skjer så mye på kort tid at jeg må nesten holde pusten.

Camilla og Cecilie i møte

Camilla og Cecilie i møte

Å knytte mennesker sammen, som kan lære av hverandre, er vesentlig for meg. Derfor hadde Cecilie og Camilla første møte i går og det var så kjekt! Vår jobb er å hjelpe Cecilie til å jobbe som vi gjør. Både på nettet men og i møter. Det salgsteamet jeg bygger nå er utrolig givende….aldri hatt det mer moro på jobb faktisk!

trinegrung 030719 1.jpg

Cecilie er en kul dame som nettopp vant NM for seniorer på friidrettsbanen. DET er rått det! Jeg blir så engasjert og glad…for noen mennesker jeg jobber med! Kanskje du er neste mann?

Følg gjerne meg på Instagram for inspirasjon på mystory. Prøver så godt jeg kan å inspirere andre til en bedre hverdag for seg og sine.

Jeg heter @trinegrung på Instagram

Blogges veldig snart…følg med i svingene. Snart reiser jeg for å jobbe masse i Spania og DET gleder jeg meg veldig til! TJOHO!