Pakke for fem?

En skulle tro en skulle flytte! Kofferten fylles til randen, som om en aldri skal hjem igjen, og panikktanker med innhold som tenk om atte hvis atte raser gjennom knollen. Konemor skal på reise, i tre dager!

Hver gang jeg skal ut å reise planlegger jeg for lite. Kaster det ene etter det andre i kofferten uten en plan, og alltid mangler jeg enten et par sko eller en bluse som hadde vært perfekt til akkurat det antrekket. Kjenner du deg igjen?

Denne gangen gjorde jeg noe smart- jeg dro med datteren i planleggingen! Hun spurte de rette spørsmålene, som hva skal du, hva liker du å gå i da, hva føler du deg vel i, hvilke sko passer til det? Kofferten ble derfor kun halvfull med tre antrekk til dag/kveld pluss kosetøy og treningstøy. Ikke noe mer ig ei heller noe mindre.

20130128-204151.jpg Ikveld venter hotellseng på Gardermoen før klokken kvitrer grytidlig imorgen. Flyet går via Stockholm til Nice/Antibes hvor jeg skal nyte tre dager i strålende sol og seksten grader. Ikke dumt å legge kurs der har jeg hørt, har du tips om stedet? Kommenter!

Jeg gleder meg som en unge! Skal sluke til meg læring og lage planer for tiden som kommer. Jeg skal effektivisere og pakketere, inspirere og motivere. Mest meg selv, men bloggen er selvfølgelig med. Det ryktes at både hus og sted matcher sekser på terningen....konge!

Jeg setter så pris på deg som bloggleser om dagen. Du deler og engasjerer deg, og akkurat det gjør hverdagen min til en fest. Tusen takk, jeg er veldig glad for at du leser mine tastetrykk på nettet!