En ny start på toppen

Jeg kjenner en energi om dagen som jeg ikke har hatt på lenge. I mitt stille sinn har jeg tatt noen viktige avgjørelser for min egen del og bare det at en bestemmer seg for en ting forløser ofte en annen ting. Jeg har den siste uken trent nesten hver dag og jeg kan ikke få sagt det nok ganger, kjære leser: det er så viktig for helsen og sinnet!!! Trening er mine vitaminer og jeg bør ikke gå en dag uten. Hver økt må ikke være knallhard, men det hjelper om pulsen har en økning annenhver gang.

Idag har spinningsykkelen på SATS fått gjennomgå. Jeg tråkket skikkelig til og svetten silte. DEILIG! Etterpå ble litt vekter ble løftet over hodet og vips så en føler seg som et nytt menneske. Jeg er et treningsmenneske, heldigvis.

Når jeg satt der og tråkket på sykkelen datt håret støtt og stadig ned i trynet. Jeg holdt på å klikke. Helvetes hår! Jeg er ikke typen til å ha langt hår og gå med strikk rundt håndleddet. Nå har jeg prøvd det for 'nte gang og det blir den siste. Imorgen skal jeg klippe meg kort og slutte med denne romantiske fantasien om at lokkene skal dandere seg rundt hodet mitt. Jeg gidder det ikke! Det er for mye styr for meg.

Jeg forlanger effektivitet i hverdagen. For meg da, som ikke er en pyntedame, så er det for mye mas med det lange. Surfet rundt etter inspo. De tre øverste er favoritter.....hva synes du?

Liker og den nederste til venstre men skal ikke ha så lang lugg. Det har jeg prøvd før. Liker ikke. Gud jeg gleder meg til å bli kort! Føler meg som jeg er 100 med denne kråkebollen på toppen. Det er ikke meg, enkelt og greit!