Shoppe klokke online

Jeg drømmer om ny klokke, og jeg har funnet en favoritt! Jeg eier i dag kun en klokken og den kjøpte jeg for 8 år siden. Jeg har ikke brukt den på lenge fordi jeg føler ikke den passer meg. Er jeg jålete da? Jeg synes at klokker kan være som et smykke på armen og jeg liker at de er store. Små klokker forsvinner fullstendig på min store arm, og i ungdommen sverget jeg derfor til Seiko sine dykkerklokker.

Nå har jeg lagt min elsk på Kyboe sin klokker. De er så fine!! I butikken koster de 2500,- og derfor er jeg glad for at det finnes sider på nettet som selger samme uret til under 1700,-. Er det ikke deilig med nettet dere? Men hvilken skal jeg velge?

Jeg er veldig glad i sterke farger, men er litt redd jeg vil bli lei. Hvilken liker du best? Datter holder en knapp på 1, den sporty delen av Trine vil ha 2, mens den "feminine"  Trine vil ha nummer # 3. Hva sier du? Jeg har ikke råd til to. Skulle ønske den orange kom dalende, sammen med den gråbrune, i postkassen, helt uoppfordret!