Ledd fra helvete.....hva skjera?

Jeg skjønner ingenting om dagen. Kroppen min spiller ikke på lag med meg, og jeg begynner å bli skikkelig LEI!

Det hele startet faktisk tilbake til november i fjor. Jeg var ute og gikk en tur med staver. Påfølgende morgen våknet jeg  med verk i skulderen. Treningsverk tenkte jeg og ofret ikke skulderen så mye mer omtanke. Men skulderen skulle vise seg til å være en skikkelig kranglete skulder.....og smerten ville ikke gi seg.

Den gjorde bare vondt når jeg bøyde den i unaturlige retninger, og etter noen måneder var det liksom bare sånn det var. Skulderen var litt vond. Men så begynte hoftene å krangle.

Jeg hadde fått meg nytt kontor og tenkte at det sikkert er stolen som er uvant. Prøvde å minne meg selv på å sitte riktig etc etc....men det hjalp lite. Hoftene kranglet videre og stivnet til hvis jeg satt i ro littegrann. Dette var i mars/april.

Så flyttet verken seg ned i en finger, venstre pekefinger og leddet der. Storetåen på høyrefot fikk heller ikke være i fred, så nå føler jeg meg skikkelig pigg kan du si!

Jada, jeg er treg med å komme meg til legen, men nå er det altså gjort og svarene foreligger. INGENTING! Jeg er frisk som en fisk...men i alle dager, hva er det da som gjør at leddene mine forsatt verker? Jeg blir sprø....det er så vondt! Jeg er jo evig positiv og velger å overse det. Mandag begynte jeg å bevege meg igjen...trene litt, og velger en rolig start med gåtur hver dag.

Jeg skal IKKE la meg knekke av leddvondt, men godt er det ikke. Verst om kveldene, og jeg nekter å ta tabeletter. Noen dager må jeg....men liker det IKKE! Kanskje det er på tide å virkelig ta fatt på det som jeg har tro på? Raw-food. Kurse meg skikkelig og leve deretter!? Noen som vil sponse meg og sende meg på et sted hvor en lærer dette skikkelig?

Jeg er av den oppfatningen at en er hva en spiser, og 2009 var et tøft år for meg på mange måter. Noen slutter å spise når ting butter imot, jeg går andre veien. Sier ikke at jeg dyttet i meg hele Norge, men det var ikke langt ifra. 8 kilo har plantet seg på kroppen. MØKK! Dette er en prosess, og jeg MÅ ta tak i tingene nå. Jeg skal starte med en fasteperiode snart for å rense systemet, men jeg vil så gjerne gjøre det skikkelig og gjerne sammen med noen som skal gjennom det samme.

Må høre med ho Kirsti (min gåvenninne). Hun er med på det meste, ihvertfall hvis det er helsegevinst involvert. Jeg har og hørt om en helsefarm i Spania....skal sjekke litt mer om den. Riktig mat, litt myk trening, varme, og ikke minst alternativt helsepersonell....høres ut som plassen for meg. En jeg kjenner kom nettopp hjem derfra fri for psoriasis. Dit vil jeg....skal blogge om stedet senere. Nå må jeg komme meg ut på en liten tur. Gidder ikke fokusere på vondtene....det gjør bare vondt verre!