Dårlig samvittighet?

Det er mange ting jeg ikke er god på, men det er en ting ingen kan ta fra meg- jeg er innihelvetes kreativ. Jeg ser muligheter i det meste. Det vet jeg. I løpet av en dag springer det sikkert 15 ideer gjennom hodet mitt, den ene dårlig, den andre bra, den tredje gjennomførbar, og hodet er sjelden i hvilemodus. Jeg elsker å prate med andre kreative mennesker som har et hode som meg....det er utrolig hva det kan komme ut av sånne kreative samtaler. Idag har jeg hatt en slik samtale med en god og kreativ venninne. Etter røret blir lagt på sitter jeg tilbake og sprudler over av arbeidslyst til å fullføre nok en ide'. En dag, plutselig helt uten varsel, dukker den geniale ideen opp. Da kjenner du at NÅ er du på vei mot noe, det er denne ideen som kommer til å løfte livet til et nytt plan.

Jeg er sånn laget , at når jeg får være kreativ, får utslipp for mine kreative tanker, da elsker jeg livet. Jeg har det best når jeg får spinne videre på gode tanker, se muligheter, være innovativ, og ikke minst tørre der andre trekker seg. Jeg vil så mye på en gang at til tider er det "farlig" å være inni hodet mitt....det er som et tog som går 250 kilometer i timen og ikke har tid å stoppe for å ta opp nye passasjerer. Men jeg har bittert erfart at det lønner seg å slippe til andre passasjerer for å dele litt av tankene med andre. Det er viktig å dele.

Denne bloggen har hjulpet meg mang en gang når jeg kjenner trang for å dele ting. Jeg vet den er overfladisk, men jeg liker å underholde, være hakke mer tabloid enn min sidemann. Jeg har mange indre tanker og følelser som jeg ofte skulle ønske å dele, men samtidig sitter jeg sjelden og dveler over det som er vanskelig. Jeg går videre før den tanken får feste seg og slå røtter.

Det er altfor mange mennesker som lar negative tanker ødelegge livet og hverdagen sin. Ikke minst dårlig samvittighet. Hvor mange ganger i løpet av en dag sier du for eksempel : - "Å, jeg har så dårlig samvittighet"? Om det er ovenfor ungene eller jobben, lenge siden sex med mannen....uansett hva det er.

Jeg sier : DÅRLIG SAMVITTIGHET KAN IKKE BRUKES TIL EN DRITT! Det er den mest ukonstruktive tanken som ikke fører noe positivt med seg. Jeg har aldri dårlig samvittighet for noe....gidder ikke bruke tid på det. Rett og slett. Har jeg gjort noen urett, så går jeg til vedkommende og ordner opp med en gang før tanken spiser meg opp. Kan det være så enkelt tenker du kanskje? For meg er det det.

Velg å se det positive i hver dag, vi bruker altfor mye tid på all den negative dritten som ofte styrer livene våre. Jeg velger i dag og være superglad på det overfladiske plan fordi jeg har nye sko i skapet. ELSKER mine FitFlop, de kan du kjøpe HER og trene mens du går. NICE! Nå har jeg blitt moteblogger...eller dette er min form for moteblogging. Hehe....

Pokker, hvorfor er jeg hvitere på tærne enn på leggene? Stikker ut i solen....du bør gjøre det sammen. Ikke sitte der å lese lissom, selvom jeg setter pris på besøket. Neste gang får du kafffe!