Blogette1.png

Om meg

Tusen takk for at du er innom min nettside. Her kan du lese litt mer om meg som drifter disse sidene. Trine Grung heter jeg.


 
IMG_20190405_182705+%281%29.jpg

Heisan!

Jeg startet min karriere i radio, nærmere bestemt Jærradioen, NRK P3 og Radio Norge. Jeg var innom TV Norge som programleder noen år og samtidig begynte jeg denne bloggen i 2004.

Jeg har også vært gjest hos Oprah Winfrey hele to ganger.


Følg meg på Instagram @trinegrung


Her er min historie:

I dag har jeg over 70 000 totalt som følger meg i sosiale medier og jeg streber etter å være ekte, engasjert og inspirerende. Jeg elsker å blogge om reiser og muligheter jeg finner på nettet, noe innholdet i bloggen min gjenspeiler. Med over 2000 solgte nettkurs, Facebook- og bloggkurs, har jeg hjulpet mange andre med å bli synlige på nettet. Dette er jeg utrolig stolt og glad for, siden det har gjort det mulig å blogge på heltid.

Jeg startet i Jærradioen i en alder av 19 år. Skulle selge radioreklame men begynte fort å ha mine egne sendinger. Jeg ante ikke at jeg hadde tekniske talenter før jeg tok i en radiospake, men jeg lærte ufattelig fort.
Min tekniske interesse har siden den gang kommet veldig godt med når jeg har ferdes på nettet. Jeg bygger mine egne nettsider, utvikler og produserer mine egne nettkurs, videoredigerer , setter opp webinarer og administerer mine sosiale medier selv.

 

Min sminkevideo for de som ønsker å lære mine triks

Klikk bare på bildet