Min første sminkevideo

Laget i samarbeid med Blivakker.no

Jeg har ikke tall på hvor mange som sender meg melding og spør hvordan jeg sminker meg. LENGE har jeg lovet å lage denne videoen, men jeg tenkte lenge at jeg er ingen ekspert, det blir litt for dumt at JEG skal lage slike videoer.

Men flere venninner, som jeg har sminket opptil flere ganger, sa at jeg burde lage sminkevideoen. Mest fordi tipsene mine er så enkle og de lærer noe av meg hele tiden. Jeg har et samarbeid med blivakker.no og det så troverdig som det kan få blitt, for 90% av ALT jeg handler kommer derfra.

Jeg har vært kunde der så lenge jeg kan huske og alle produktene jeg bruker i videoen har jeg kjøpt selv.

ETTER bilde

ETTER bilde

Jeg er veldig stolt av dette samarbeidet, siden de er en av Norges største og beste netthandelaktører. Ikke verst på min første sminkevideo. SMILER!

Her er min første sminkevideo og kommenter gjerne om jeg skal lage flere, for jeg har mange hverdagstips å komme med, men vil jo gjerne vite om dette er interessant for dere som leser bloggen min?

Laget i samarbeid med blivakker.no og kameramann og redigerer er Erik Garpestad

Her er produktene jeg brukte:

Foundationi fargen MEDIUM BEIGE om sommeren HER, pudder HER, solpudder HER, eyeliner HER, mascara HER, make-up palette HER.

Om dere vil kan jeg lage en video om kostene jeg bruker? Eller andre ting? Kommenter gjerne !

HUSK jeg har ikke gjort dette før og var veldig nervøs. Ikke spør meg hvorfor men handler nok om at jeg føler det er så enkelt at ekspertene vil le. Hehe. Vi har alle vårt, men dette er det jeg gjør stort sett hver dag.
Veldig enkelt og alle kan egentlig gjøre der.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM @trinegrung