Deilig dag i Drammen

Idag var en sånn dag jeg kaller perfekt. Våknet uthvilt til sol og blå himmel, dagen var planlagt med møter og nettkursproduksjon , og energien var på plass. Digg!

Jeg satt noen timer i solen foran dataen og fokuserte på produksjon av nettkurset til Fellesskapet. Jeg holder på å forenkle en forretningsstrategi og bruker meg selv, som jeg veldig ofte gjøre, som testkanin. Mitt team skal alle få ta dette kurset for å lære seg hvordan de skal jobbe, og så overfører vi dette til flere etterhvert.

Krevende men morsom fase!

Tok på meg treningstøy til dagens møter

Tok på meg treningstøy til dagens møter

Christine Koht sa vel en gang at det lønner seg å gå rundt i treningstøy hele dagen, for alle tror automatisk en er megasprek hehe. Jeg overbeviste alle om det i dag.

Første møte var med herlige Conctance. Jeg har gått til henne i mange år og hun ordner negler på meg. i dag også vipper. Jeg liker den naturlige looken på vipper og ble derfor anbefalt vippeløft av henne. Jeg tester jeg, null stress.

Kunne skremt fanden på flatmark

Kunne skremt fanden på flatmark

Veldig glad ingen kom inn når jeg lå slik. Ser jo ut som noen har slått meg haha men resultatet ble veldig bra. Conctance holder til midt i Drammen sentrum og har mange inspirasjonsbilder på Facebooksiden sin HER. Ikke bare er hun flink men utrolig rolig og hyggelig. Vippeløft varer i 6 til 8 uker.

Stirreblikket haha

Stirreblikket haha

Ser veldig naturlig og fint ut. Synes jeg. Aldri gjort det før, men kjekt å våkne slik…slippe å tenke på mascara eller noe. Digg om sommeren, i hvertfall.

Negler gjør jeg fast hver 4 uke. Mine er så myke at de bøyer seg i alle retninger og derfor greit å fikse de slik at jeg faktisk ser ut som en dame. På en måte. Digg å se slik ut, enig?

Det kjekkeste er at nå skal Conctance og jeg jobbe sammen for hun blir med i Fellesskapet. Hun skal nå læres opp og jobbe tett med teamet mitt. Utrolig moro og stor stas for meg. Det gledes fra Drammen som i dag fikk ei lita smakebit på sommeren. Håper det varer!

Dette er vakre Conctance, utrolig glad for henne.

56119864_788308374881947_8012642029085392896_o.jpg