Tropenatt og badedam

Jeg drømte at jeg imorges våknet svømmende i iskaldt sjøvann. Det viste seg å kun være en badedam som hadde samlet seg i sengen gjennom tropenatten. Var det så varmt som dette i hele fjor sommer? Velkommen kort-tidsminne…..glemmer like fort som etter endt fødsel.

trinegrung 270719 6.jpg

Det var her jeg drømte om å våkne. I deilig saltvann ved Tungenes fyr hvor jeg hadde møte igår. IKKE verst kontor for en dag må jeg si….dette tar jeg gjerne i reprise! Det er mest hygge disse få dagene her hjemme, men også noe jobb.

trinegrung 270719 7.jpg

Ensom majestet langt ute på verdens ende….ikke et menneske så langt vi kunne se og mase frisk bris fra havet. Ufattelig deilig!

Gladmaten

Torsdag kveld var jeg innom Gladmaten og lite får en i mer stemning enn en rusletur langs kaien med Stavangerkameratene sin låt Bare så du vett det ruvende over alle høytaler. DIGGER!

Her ruvet låten:

trinegrung 270719 1.jpg

Alle synger, været er litt for varmt og “alle” er ute. Hvis du ikke har besøkt Gladmaten er det virkelig verdt å besøke! Supert arrangement!

Fineste Trine 1. Jeg er Trine 2 (yngre haha)

Fineste Trine 1. Jeg er Trine 2 (yngre haha)

trinegrung 270719 2.jpg

De beste turene

Jeg har såklart gått de obligatoriske rundene mine her borte. Enten Hålandsvannet, Stokkavannet eller den nye som Cathrine dro meg rundt på i går. Ble hele 1,2 mil og jeg er enda støl. Vi gikk fra Stokkavannet, ned til Hafrsfjord, helt inn til Møllebukta og tilbake til Stokkavannet. FOR en runde og så mye fint å se langs fjorden!

trinegrung 270719 4.jpg

Kjenner formen stiger, lysten til å dra meg ut av dvalen stiger og jeg gliser trill rundt. Første august “braker” det løs med treningsopplegget mitt og jeg vurderer seriøst en ting for å legge press på meg selv: begynne å lage videoer av det.

Den sitter langt inne men spørs om ikke det må til. At jeg “liksom” skal inspirere dere for å legge press på meg selv. Ka du trur? Ikke hver gang men kanskje en gang i uken? Og vekten….for nå vil jeg ned i kilo også. Jeg vil ta noen grep nå.

Skrytebilde "#SPREK

Skrytebilde "#SPREK

I kveld venter en av grunnene til reisen min hit. Gjengen fra bryllupet i Tossa skal samles igjen og over 30 stykker skal sammen svette bort i nok en tropenatt.

Imorgen meldes det om torden og lyn og de som følger meg på Instagram stories vet at jeg er fan. Vurderer egen forening, finnes det støtte for slike foreninger? Oss som er opptatt av lyn og torden? Kem e med?

Følg meg gjerne på Instagram @trinegrung