Hjelp til alle bedrifter

Denne uken har vært helt sinnsykt spennende. Det skjer så mye om dagen at jeg må holde tungen rett i munnen, og ikke minst la fingrene jobbe rolig over tastaturet. Jeg får så mye energi når det skjer mye og klarer ikke alltid å roe ned, men heldigvis bruker jeg meditasjon daglig som virkemiddel. Det funker!

Meg og ceo ronny brath

Meg og ceo ronny brath

Idag har jeg skrevet samarbeidsavtale med Purehelp.no og grunnen til det er VELDIG enkel. Ingen tjenester, noe sted, har de søkemulighetene for bedriftsmarkedet som Purehelp.no har. Jeg, som grunder og som om ikke lenge skal ut å sjekke investormarkedet og mulige samarbeidspartnere, har STOR glede av tjenesten for å søke etter mulige kontakter.

trinegrung 070619 3.jpg

Utrolig hva de har bygget opp gjennom årene! Jeg har alltid brukt Purehelp mye, men mest for å sjekke hvordan det går med ulike selskaper jeg er interessert i. Omsetning, hvem sitter i styre, hvor mange ansatte etc etc.

Men som medlem i tjenesten åpner det seg MANGE flere muligheter enn jeg ante. Dette er søkefeltet som er så spisset på hva jeg ønsker at det klør i fingrene etter å komme idag:

Skjermbilde 2019-06-07 kl. 12.07.52.png

En kan søke etter ALT og innen ALLE bransjer av interesse. Om ikke det er interessant så vet ikke jeg. Jeg bruker nå tjenesten hver eneste dag.

Det som er enda mer spennende er muligheten for gründere og scale-ups. Ronny Brath, daglig leder i Purehelp, hjelper daglig mange å knytte kontakt med investorer via en såkalt Investorprofil de har begynt å bygge. DIGGER !

Det vil si at han blir et bindeledd for de som trenger kapital, hvis en er medlem i Purehelp.no. GULL!

Om du ønsker kontakt med han så kan du legge igjen en e-posten din og det kommer informasjon automatisk kontaktinformasjon på mailen du legger igjen. Jeg kan i hvertall gå 100% god for tjenesten!