Ukene flyr når en har det moro!

Jeg tror jeg uten å overdrive kan si at dette har vært den morsomste uken på LENGE!!

Jeg har vært i flere spennende møter hvor jeg lærte masse om business og ikke minst helse, hud og tarm, intervjuet en som kan MYE om hud og tarm ( kommer video i løpet av helgen…har bare 60 minutter som skal redigeres haha), fått med ny partner som jeg skal lære opp……MYE som skjer! Utrolig moro!

Cecilie og meg. Partners in crime

Cecilie og meg. Partners in crime

Cecilie skrev et blogginnlegg om det å stå midt i en skilsmisse og vi bestemte oss for å møtes. Hun skriver så rørende og bra, les gjerne innlegget HER.

Vi avtale og si hei på grunn av massiv respons på innlegget og det førte til enda mer.

Vi ble sittende å skravle lenge. Jeg viste henne hvordan jeg jobber og dette ble hun lysten på å lære. Utrolig moro og flere skal det bli. Endelig funnet en forretningsmodell som fungerer utrolig bra for meg og den lærer jeg bort til andre. SPENNENDE!!

trinegrung 140619 3.jpg

Jeg har vært i stort bursdagslag for min gode venninne Elisabeth Grieg. Tusen takk for alle gode samtaler vi har, måten du inspirerer meg til å ville mer og ikke minst at du kommer til Drammen for å besøke marka her!

FOR en fest! Flotte taler, sang og ikke minst mange hyggelig gjester. Fikk endelig sagt hei til Elina Krantz igjen, hun som driver Latter, og på lørdag skal Dora og jeg til henne for å feire “sommer”. Hvor blir den forresten av????

Bryllup i Spania

Stranden i Tossa De Mar

Stranden i Tossa De Mar

Om noen uker skal jeg på tur til Spania for å feire min kjære Christine som skal gifte seg. Det skal bli så moro og ikke minst kjekt at mange av mine barndomsvenner skal dit! I fire dager skal vi nyte varmen, feire Christine og hennes kommende make Kjetil og bare grisekose oss!

Bryllupet er i Tossa De Mar, har du vært der?

 

Jeg har vært i Barcelona og Platja d’Aro litt lenger nord som yngre…men ikke i denne byen. Ser utrolig koselig ut og jeg fikk flere gode tips på Instagram fra andre som har vært der. Har du noen tips så kommenter gjerne!

Du kan gjerne følge meg på Instagram hvis du vil.

Nå venter kinokveld med min datter og jeg skal smile videre. Jeg håper jeg får til å redigere filmen for Inge Thomas Ravlo som jeg intervjuet har MYE bra å komme med når det gjelder hud og tarm.

Vi har en gruppe hvor jeg deler biter av det jeg lærer HER. Bli gjerne med om du er opptatt av helse :)