Trine=surrehue

Dette har aldri skjedd meg før: jeg mistet flyet mitt og måtte bestille ny billett. Fy flate så surt!

trine grung mai 240519.jpg

LIKE BLID Haha

Jeg tok et flytog EN time senere enn det egentlig burde og hadde tenkt å gjøre. En skikkelig bom på klokken, med andre ord. Humoren her er at jeg i heisen opp til avgang snakket med dama som tok den sammen med meg.

Hun hadde to timer til avgang, ergo ingen grunn til å stresse på det nivået hun gjorde, og der stod jeg med et fly som gikk om 20 minutter og var saligheten selv. Skikkelig lættis at jeg skulle liksom gi henne råd om å roe ned når jeg egentlig burde sette en rakett i egen ræv. Haha.

blogg trine grung 240519.jpg

Rigget meg til med kaffe og noe hygge på ferden…..reisen har jo begynt. Tross alt.

Jeg når bursdagen jeg skal i og det er det viktigste. Synes egentlig det koselig å sitte på Gardermoen å jobbe. Minner fra tiden da jeg spilte inn serien Hello, Goodbye her sammen med TV Norge dukker opp. Det var jammen en fin serie……synd den ikke tok av i Norge.

Fokus på det positive Trine, verre ting kunne skjedd enn at jeg måtte ut med noe ekstra kroner for en ny billett. Men vi kan enes om at jeg må være nøyere med tiden og klokken fremover selvom jeg holder meg langt unna stress, for det gangner ingen og aller minst meg selv. Må sies.

Forrige tur jeg hadde så skrøt jeg sånn av roen jeg har på reiser. Alltid sist om bord for å slippe kø og jag hahahaha….her er det læring i hvertfall. Hold kjeft Trine, ingen er perfekte.