Dette leste jeg på ferie

Jeg føler hver dag er en ferie nå om dagen. Denne varmen er nesten for mye for mor på alle måter. Jeg sitter i skrivende stund på verandaen og smelter bort. Bokstavelig talt. Klager ikke men det er veldig uvant.

Jeg var nettopp på Zakynthos  i Hellas og klart det var like varmt der men også sterkere sol. Jeg lærte av datter til venninne om UV indeks og det har jeg aldri tenkt over. Hvor sterk solen er. I Hellas var den på rundt 10-11 midt på dagen mens den i Norge nå er på rundt 5 her i Drammen.

Ergo sterkere sol i Hellas og solfaktor derfor høyere enn på verandaen nå. Visste du det? Kanskje noe alle vet men jeg hadde helt glemt at en kunne sjekke dette via apper på mobilen.

Vi dro på båttur for å se Shipwreck Beach den ene dagen og det var skikkelig deilig. Vind i håret og oppleve øyen fra havet. Det anbefaler jeg virkelig. Vi leide privat båt og betalte 500 kroner pr person for 7 timer på havet. Det inkluderte å stoppe hvor vi ville og når vi ville. DIGG!

Fikk oppleve grottene på nært hold og badet i flere av dem. FOR ET VANN! Det er det beste med denne delen av Hellas og Krotia like så, vannet. ELSKER!

Rimelig fornøyd med kamera på Huwai Pro20 kan du si. Det tar vanvittig bra bilder. Skikkelig uvant å ikke ha Iphone men det gikk fort over. Nå har jeg blitt vant til den og bare elsker kameraet. Anbefaler!

Vi dro en kveld inn til Zakynthos by og den var veldig koselig. En del av de andre byene var skikkelige turistbyer men denne var fin. Flotte bygninger og god stemning. Elsker å sitte på gatecafeer og kikke på livet. Dette er torget som ligger midt i byen og et koselig samlingspunkt.

Hanne og meg. Jeg har reist mye med Hanne og Line de siste årene og vi koser oss alltid. Trener litt, spiser godt, leser og slapper av. Ikke noen sene netter og masse styr. Vi kommer hjem uthvilt og har hatt skikkelig ferie. Begynner å bli gamle si? Haha. Er visst det gitt.

Line hadde med datteren Vilde. Koselig med reisefølge.

Ferie for meg nå, kontra når jeg var yngre, er opplevelser og ferieroen. Slappe av, lese og oppleve ting. Jeg var som et barn når vi skulle på båtturen for det elsker jeg. Se og lære.

Vi stoppet underveis på båtturen på en ekte gresk taverna. Så koselig å sitte og spise med denne utsikten. Igjen, vannet! ELSKER det!

Men over til bøkene jeg leste, for det slukes fort et par tre stykker på en ukes tur. Jeg fant ikke leseroen før dag tre denne turen men da tok det av gitt. Line anbefalte meg en bokserie av Kristina Ohlsson. Jeg hadde ikke lest noe av henne før men nå er jeg hekta og er allerede på bok nummer tre. Knallbra krim.

Klikk HER for å se denne boken. SÅ BRA!

Den første boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. En liten jente forsvinner fra et tog. I en annen del av Sverige lever en ung kvinne i skjul, redd for å bli funnet av mannen sin. Hun vet hvorfor jenta er forsvunnet, og forbereder seg enda en gang på flukt. Politietterforskningen ledes av den legendariske Alex Recht. Med seg har han akademikeren Fredrika Bergman, som skulle vært fiolinist, men i stedet er havnet hos politiet. Hun arbeider hardt for å lede etterforskningen bort fra det sporet de først peilet seg inn på. Askepott er den første boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman

Ingenting er som gode krimbøker og jeg leser fort veldig mange i slengen når jeg finner en god serie. Derfor er jeg stolt medlem av Bokklubben Krim og Spenning og det har jeg faktisk vært siden jeg var 18 år. Burde fått gullmedalje eller noe for lang og tro tjeneste haha.

Om du vil bli medlem av samme bokkklub som meg (Bokklubben Krim og Spenning) så får du nå en DIGG koffert med på lasset. Sjekkbare her:

Annonselenke