For gammel til å blogge?

Jeg fikk en kommentar på Instagram her om dagen og den satte noen tanker i sving.

- Du må jobbe for å tjene penger, skrev en yngre kar under en video hvor jeg snakket om et webinar jeg skulle holde. Jobbe? Er det ikke en jobb å blogge, inspirere via sosiale medier og gjøre det jeg har gjort i over 14 år?

Denne bloggen har betydd mye for meg i alle disse årene og den engasjerer fortsatt mange hver eneste dag. Det er klart den har endret seg mye de siste 10 årene, for jeg har vært i en enorm endring selv, men fokuset mitt er fortsatt sosiale medier og de muligheter som ligger der.

Jeg har solgt opp mot 1000 nettkurs, noe som tilbakemeldinger på min Facebookside viser. Mange har lært seg det generelle om digital markedsføring via mine nettkurs og det er jeg stolt av. Jeg tester ut de digitale flatene og bruker meg selv som forsøkskanin for å avsjekke hvordan enkelte medier fungerer.

Webinarer er moro, det skal jeg gjøre mer av i 2018. Jeg har hatt en pause fra å selge kursene mine, fordi jeg trengte det, enkelt og greit, men de er fokuset mitt nå. Jeg føler meg fortsatt ung og har masse å bidra med. Jeg har flere som er interessert å ha bloggen min inn i sine nettverk og jeg vurderer dette nå for å ta bloggingen opp et hakk.

Spennende tanke, for en er aldri for gammel selvom jeg er 47 år. Om det skal bli en issue blir jeg rasende for det er diskriminerende. Bloggen min handler mye om selvutvikling og det er fordi jeg har selv sett viktigheten av å se selv, stoppe opp i en ellers overfladisk verden og faktisk være ekte. Det er nok av det overfladiske på sosiale medier og jeg har alltid gjort mye for å være en motpol til dette.

La oss slå et slag for oss voksne kvinner som faktisk ønsker en stemme. Jeg har et budskap og det kommer flere nettkurs. Under digitalakademiet.no skal jeg lansere et bloggkurs som viser hvordan en blogger for business samt jeg skal lage flere tekniske kurs for det er så mange som mailer meg og lurer på hvor en trykker her og hvordan en skriver de. Jeg gleder meg!