Innen markedsføring på nett går ALT fort

Det skjer hele tiden mye innen den digitale markedsføringen, og for mange er det vanskelig å henge med i svingene.

Jeg sliter tidvis selv, men heldigvis leser jeg det meste jeg kommer over og har i en årrekke fulgt mange flinke folk. Det er mange om beinet og flere skjønner mer av den såkalte digitale salgstrakten. Hvordan skal en selge sine produkter på nettet, skape troverdighet og kunder som kommer tilbake? Det er ingen fasitsvar men jeg har som alltid tro på åpenhet, raushet og delingsvilje.

Jeg har fulgt mange flinke folk i mange år. De har bygget suksess på suksess digitalt, og får til å dele kunnskap på en måte som gir dem høy troverdighet. En forstår at de kan det de snakker om.

Jeg har stor forståelse for at mange sliter med å følge med, men jeg lever etter mottoet at sammen blir vi bedre. Jeg elsker å skape vekst for andre, hjelpe og svare der jeg kan.

Nå som jeg er i gang med innspilling av mine nettkurs vil jeg dele fra hele prosessen. Alt fra hvordan jeg segmenterer innholdet, hvilket utstyr jeg bruker, hvordan jeg selger dette på nettet og ikke minst hvem kundegruppen er. Alt i denne gruppen og noe her på bloggen. Det blir live-sendinger og mye moro. Jeg gleder meg!

Håper du har lyst å være med og invitere noen du kjenner. Ha en super lørdag, i Drammen smelter vi vekk! ENDELIG er sommeren her!