Når en løfter seg og retter ryggen

Dette er en spennende dag som for min del startet grytidlig. Klokken ringte 04.45, øyne fikk lettere sjokk, hodet føltes som en tung potet men kroppen lystret fort. Spratt opp og skjønte ikke helt hva som skjedde. Hodet fulgte liksom ikke kroppen før det var gått minst 30 minutter.

En dusj og litt frukt senere bar ferden mot Gardermoen. I dag skal jeg gjøre noe jeg elsker, nemlig å inspirere på en scene og holde foredrag om dette jeg har holdt på med de siste 14 årene. I dag i Stockholm, foran 400 næringsdrivende i hotellbransjen, imorgen foran elever på en videregående skole.

For min del er bidraget sosiale medier og markedsføring. Idag hvordan min historie startet og hvordan jeg mener hoteller skal bruke sosiale medier. Imorgen hvordan elever skal tenke om denne digitale fremtiden etter de er ferdig å leke på mobilen som tenåringer. Hva denne utviklingen faktisk vil si. Håper jeg har noen gode poenger, energi fra scenen får de ihvertfall.

Formen er bra men jeg sovner nok på flyet begge veier. Lite aner alle de rundt meg at jeg sitter her og blogger. Det er så få som skjønner denne verden men jeg vet at jeg elsker den. Tenk alle mulighetene denne bloggen har gitt meg de 10 siste årene bare fordi jeg skriver på nettet! Nå letter snart flyet og jeg har en del jeg må se over før jeg trykker publiser. For det har jeg begynt med, å ta meg tid til å lese over.

Jeg har et snev av noe som gjør at mine øyne ikke alltid ser skrivefeil så gi meg gjerne beskjed om du ser noen. Til de som er veldig nøye, beklager. En kan ikke være god på alt. Hehe. Lag deg en fin dag!

Tidlig morgen på Gardermoen. En blogger med det en har på farten men i dag var hele maskineriet med.

Tidlig morgen på Gardermoen. En blogger med det en har på farten men i dag var hele maskineriet med.