Hva skjer med innleggene?

Slik ser artiklene ut på Facebook nå. FINT!

Slik ser artiklene ut på Facebook nå. FINT!

Dette synes jeg er berre lekkert og jeg elsker at Facebook er i stadig utvikling. Denne bloggen min er bygget i Wordpress, og ved få tastetrykk knyttet jeg den opp med min Facebookside. Deretter opprettes nå automatisk en såkalt instant article som forenkler hvordan en leser innleggene på mobilen. Dette gjøres i admin panelet på din Facebookside og via en plugin du laster ned kalt Instant Articles.

Det er mulig du  må ha litt teknisk innsikt og det er en del steg du må gjennom for å få dette godkjent, men jeg opplevde det ikke vanskelig.

Dette gjør at selve bloggen er lettere å lese via Facebook når en leser den fra mobil og så langt elsker jeg det. Ser så lekkert ut og en kan velge å ha reklame på innleggene via Facebook. Jeg har valgt nei til det enn så lenge, for jeg tror ikke det utgjør noen summer av noe slag. Noen som vet hva en kan tjene på dette?

Uansett er det lekkert, enklere å lese innleggene og dele de videre fra mobilen . De fleste av oss leser vel det meste via mobilen, gjør du? Hvor leser du bloggen min akkurat nå? Kommenter gjerne for jeg vil vite det. Skal komme med flere tips om du synes dette var matnyttig, del gjerne.

Lag deg en god helg, min er GODT i gang med besøk fra Stavanger og samtalene vi venninner har er aldri feil. KOSER oss med turer i marka og masse latter. Snakkes plutselig!

Her er det en begynner om du skal gjøre dette selv. Trykker oppe på publiseringsverktøy på menylinjen og så nede på venstre velger du direkteartikler. Der er det hjelpeverktøy til hvordan du kommer i gang.