Weekendtur m jentene

sponset opphold

Det har blitt en del weekendturer til min hjemby Stavanger de senere årene og derfor ønsker jeg å tipse om et supert hotell som du da kan bo på om du planlegger en tur til Vestlandet. Jeg har bodd på samme sted i mange år og har de senere årene hatt et samarbeid med hotellet.

Jeg hadde ikke anbefalt hotellet om jeg ikke mente at det var et perfekt weekend-hotell, må sies, uansett samarbeid. Det ligger fem minutter gangavstand fra sentrum, fin utsikt og perfekt takterrasse hvor en kan invitere venner for en samling før utgang. Det har vi alltid gjort når vi har vært her sommerhalvåret.

Jeg er så heldig at jeg nesten hver gang ender i åttende etasje og kan lett ta meg ut for litt frisk luft. Utsikt over hele byen og bare kose meg. Jeg nyter faktisk å bo på hotell av og til. Helt alene med laptop i fanget, ingenting jeg må, ikke noe som skal vaskes eller ryddes, og det skal sies at tingene mine flyter på rommet og slik slenging driver jeg ikke med hjemme. Hilsen hotellrotekopp.

scandic-park-stavanger-trine-grung

scandic-park-stavanger-trine-grung

Men en ting må jeg ta opp: Scandic Park Stavanger skylder meg minus to kilo. De kjenner meg jo litt etterhvert, vet jeg er en søtmons, og når dette møter meg ved ankomst så skreller jeg pakken tom før besøket har fått en eneste bit.

Sjokolade er ikke så veldig smart å legge igjen til meg....jeg elsker vannmelon, så heller det. Lite kalorier og dere på hotellet slipper å måtte trene sjokoladen av meg igjen. Just sayin.

Heldigvis var det sånne tynne sjokoladehjerter så kanskje de ikke helt teller i den store sammenhengen? Jeg vet ikke, kjenner jeg vil ivareta formen jeg nå har innabords.

Jeg skal jobbe med kunde her i dag og turen bærer kjapt hjem til Drammen igjen. Perfekt å ha møterom og hotellrom på et og samme sted. Blogger om kunden imorgen..kul dame jeg har jobbet med før. Nå skal jeg kle meg for trimtur og så starter arbeidsdagen. Men først litt mat i magen.