Facebook....... ELSKER!

Når en velger å leve deler av livet digitalt, som jeg har gjort siden 2002, er det viktig å lære seg å sette pris på alle positive tilbakemeldinger på veien. Det er nemlig nok av de som mener noe om en, uten å kjenne en, som taster avgårde på nettet bak en skjult identitet. Verste sort og skikkelig pysete, spør du meg.

Igår spurte Kulturnytt på NRK meg om akkurat dette, hva kommentarer i sosiale medier betyr, om det går inn på en og eventuelle konsekvenser det får i etterkant. Skal ikke skrive et blogginnlegg om dette nå, men en ting er sikkert: haterne, de som sitter i ulike forum og mener MYE om meg og andre....de følger JAMMEN godt med!

De stalker det meste et menneske gjør digitalt. Et menneske de bruker MYE tid på å si de IKKE liker i disse forumene, men følger likevel med på ALT personen gjør til enhver tid? Noen som forstår fenomenet? Jeg skjønner det ikke.

Trine grung juni 2016

Trine grung juni 2016

Kanskje de egentlig elsker meg? Hahahahaha, de kan laste ned dette bilde og klistre det opp på veggen hjemme. Smask.

Men tilbake til å verdsette de som faktisk HAR møtt mennesket og dermed KAN uttale seg. DE skal en sette pris på og løfte frem! Ihvertfall når de har vært på kurs hos meg og skriver slike anmeldelser på Facebooksiden min. WOWSI! Jeg fikk nesten ikke sove i natt, så glad ble jeg!

anmeldelse trine grung juni 2016

anmeldelse trine grung juni 2016

Jeg gliser fra øre til øre og er bare en glad gründer i dag. Jeg har brukt tid på å få min Facebook opplæring til å funke for andre....og endelig sitter den. Jeg gir konkrete tips som funker for hver enkelt bedrift og hver eneste en som følger stegene øker digitalt. STOR STAS!

Alle kan kjøpe seg trafikk på Facebook, det er enkelt. Det er litt pysete, spør du meg høhø. Jeg lærer bort hvordan skape ekte engasjement og endre litt på måten en ser på Facebook. For meg er det IKKE en reklamekanal for kampanjer, men et sted hvor jeg følger med på hva mennesker gjør. Og i bedrifter jobber der mennesker. Selvom bruken av Facebook, for å lykkes, er noe mer komplekst enn som så.....sjekk gjerne http://fbkurset.no om du vil lære mer!