On the road again

Det er tidlig fredag morgen og jeg er på reise igjen. Jeg skal i formiddag holde digitalt kommunikasjonskurs for et 20 talls stykker fra Scandic kjeden. De som ikke er i streik. Veldig kjekt og ikke minst stas å utvikle destinasjoner. Reise og eiendom er de to områdene jeg har spesialisert meg på. Reisen denne gang går til Stavanger.

Jeg har med meg tre venninner på tur og gjett om de gleder seg. To av de har aldri vært i Stavanger før, men jenteturene mine er jo viden kjent siden jeg har blogget om alle turene før. Jeg skal ta mange bilder av fine Stavanger og ikke kun oppdatere snap ( jeg er litt for glad i snap: trinegrung er meg).

Bilde-01.08.15-19.00.49

Bilde-01.08.15-19.00.49

Her var en hel gjeng samlet på HALL TOLL ifjor sommer og vi hadde den beste kvelden på lenge lenge. Se  mer fra den HER. Dit skal vi ikveld, for de har den beste sushien. Gleder oss! Ikke hele denne gjengen kommer ikveld....men mesteparten møter opp imorgen.

TJOHO!

Som blogger er det alltid like kjekt å komme til hotellrommet for de finner alltid på noe hyggelig. Ifjor stod dette koselige kortet å ventet på meg og nå gjenstår det å se hva som kommer i år.

Bilde-29.07.15-14.18.30

Bilde-29.07.15-14.18.30

Vi skal bo på Scandic Park som ligger i sentrum og er det perfekte weekendhotellet. Det er stamsted blitt for meg, når jeg har med venninner på tur, ellers bor jeg selvfølgelig hjemme hos mamma på Hafrsfjord.

IMG_2425-2

IMG_2425-2

Allerede i 2011 blogget jeg om Tango, som vi skal ha champagnelunsj hos imorgen. Kjartan Skjelde, som sikkert mange kjenner fra Masterchef (som jeg og har vært med på, les her), er kokken bak maten og konseptet. FOR et sted det er! Dette blir helgen hvor gourmetmaten står i fokus. Lover å ta masse bilder!

Bilde-31.07.15-16.08.40

Bilde-31.07.15-16.08.40

Dette bildet er så koselig av mange årsaker. Tok det ifjor når vi var på jenteturen vestover og det er tatt i den koseligste gaten i Stavanger. Den fargerike gaten. Så koselig der og virkelig verdt et besøk om du er i byen!

Nå skal jeg skynde meg avgårde til Gardermoen. Ønsk meg god tur, dette gleder jeg meg til!