Super overnatting i Oslo

I helgen var vi fire jenter på jentetur til Oslo. En kompis av meg, Tom, spurte om jeg ville teste å bo i leiligheten til Frogner House når vi besøkte byen og jeg var ikke vanskelig å be. Tenkte jeg ville savne hotellfrokosten, men reiste med et åpent sinn. Må nevnes at jeg er over snittet glad i hotellfrokost og bare tanken på å bli servert mat, etter år ved familiekjøkkenbenken, er svært innbydende.

Vi ble tildelt en av toppleilighetene i Colbjørsensgate 3 og dette virket svært lovende allerede ved inngangsdøren. Vel oppe i fjerde etasje fant vi en leilighet i meget god stand som inneholdt tre soverom, bad med vaskemaskin, stue, kjøkken og en liten veranda.

Det var et soverom med dobbelseng og ellers en enkelseng i de mindre rommene. Helt perfekt når en er fire på tur og veldig koselig å være samlet innenfor samme fire vegger.

Det var ikke mye vi brukte kjøkkenet kun for en helg. Frokosten inntok vi rett over gaten på Åpent Bakeri og resten gikk i gode lunsjer og middager inkludert cava og masse hygge.

Vi endte opp på champagne lunsj på Bølgen og Moi Briskeby og om du har planer om en weekendtur til Oslo så anbefaler jeg deg å få med det denne. Utrolig morro med musikk, sjampis og mye skravling. En må bestille bord så husk på det. Det er FULLT fra klokken 12 lørdag formiddag.

Vel hjemme fra byens festiviteter kræsjet vi i sofaen og skravlet masse. Storkoste oss på Frogner House og absolutt noe jeg gjerne gjør igjen. En kunne betale for parkering rett utenfor og deilig at det var så sentralt. Vi bodde i gaten bak slottet og hadde alt innen fem minutters rekkevidde.

Jentene og jeg er snart klar for tur igjen, nå er det Stavanger som står for tur. Så Nice i juni. Så Spania i august. Så Gran Canaria i oktober. Vi er noen reiseglade noen for dette året er dedikert Trine og opplevelser. Love it. Men sjekk ut Frogner house om dere skal reise en gjeng eller kanskje bare på kjærestetur hvor dere ønsker å være helt alene.

De hadde kjapt og gratis WIFI. Liker!

Frogner house trinegrung 4

Frogner house trinegrung 4