Workshop gir MYE energi!

Jeg har jobbet så lenge med sosiale medier og har, som alle andre, mine svakheter og styrker. Svakheten er vel å sette igang hele systemet som skal til for at det virkelig fungerer, markedsføringen mener jeg, og styrken min er strategitankegangen og helhetsblikket for hva som faktisk fungerer. For andre. Er det ikke ofte slik, at en er flink til å lære bort hva andre skal gjøre og når det kommer til en selv så kommer det i siste rekke?

Jeg er sånn. Men må skjerpe meg.

Idag hadde jeg kurs i Facebookmarkedsføring på Kontorhuset i Drammen, og det var så morro! DEN gjengen med gladlakser samlet for å suge til seg læring. Når jeg først begynner er munnen min umulig å stoppe, men jeg tror/vet at gjengen gikk herfra med MASSE ny kunnskap og inspirasjon til hvordan de skal markedsføre seg på Facebook. Og mange tips. For det er vel min største styrke, å komme med tips underveis som drar det ned til deres hverdag og hvordan de faktisk kan gjøre butikk av å bruke dette sosiale mediet.

workshop trine grung 18 febr 2016

workshop trine grung 18 febr 2016

Glad gjeng, jeg skrev jo det. Nysgjerrige og lærevillige. Flere reisebyråer (Paradisreiser og firmaturer), ernæringsfysiologer, sjefen for Drammensbadet, konsulenter, pizzabaker med flere. Det som overrasker mest er nok systemet og viktigheten av å faktisk bruke Facebook for å lykkes. De fleste tror at ved å være på Facebook og oppdatere nå og da er nok. NEI. Det funker ikke. Det må brukes om det skal funke som markedskanal og IKKE MINST må en forstå viktigheten av å huske på at en snakker til og MED mennesker. Vi er mennesker på Facebook og her er det jammen mange bedrifter som feiler i timen. Synes jeg.

Nå skal jeg hjem til ungene, middag og travel ettermiddag venter. Glad dag til deg, denne dagen ga meg MASSE energi til å kjøre igang nytt kurs allerede i mars.

LES MER OM DET HER:http://www.facebook.com/events/1061209683937476/ Kanskje du har lyst å bli med, eller kjenner noen? Jeg vet jeg har mye å lære bort og elsker slike arrangementer. Håper vi sees!

mockupss-facebook

mockupss-facebook