Skype med kunder

En ting som virkelig gir meg masse er å jobbe digitalt med de mulighetene som finnes i dag. Det er utrolig mange som har tatt nettkursene mine (http://bloggkurset.no og http://facebookkurset.no) og det er utrolig kjekt. De kjøper kursene via nettet og tar kurset via nettet. Jeg bistår i en Facebookgruppe med ting som dukker opp underveis av alt de måtte lure på. Funker som bare det!

Men jeg savner å jobbe tettere med noen og derfor er det litt kjekt å kunne tilby Skype-samtaler. Idag hadde jeg første jobbøkt med Caroline som driver sovehjelp.no. Hun er rett og slett en enrom ressurs for alle de foreldre som sliter med å få barna sine til å sove. Kunnskapsrik og flink, jeg digger henne. Vi går og på Bikram-yoga sammen og lite ante hun at vi skulle jobbe sammen når vi møttes første gang.

skype møte trinegrung.no

skype møte trinegrung.no

Hun ønsker kunnskap om hvordan hun skal utvikle seg digitalt, samt nå ut til flere som trenger hjelp fra henne. Hun jobber nesten kun via Skype så det er muligheter for alle uansett hvor en bor i landet. Hun har laget Facebookside, se her, skal igang med blogg, lage videoer med manushjelp fra meg som vil forsterke synligheten av kunnskapen hennes, samt lære seg hvordan hun effektiviserer bruken av de digitale flater.

Hun trenger trygghet på veien og "en hånd å holde i" underveis. Det skjønner jeg veldig godt og det er viktig å huske på at vi alle var nybegynnere på et tidspunkt. Vi har derfor startet Caroline på nettkursene mine, booket 2 skyper i måneden i seks måneder hvor vi planlegger nøye hvor hun skal og hvordan hun skal komme dit. Trygge henne på at blogginnlegg og Facebookbruk gjøres riktig utifra planen vi nøye planlegger herfra og ut.

Siden dette funker så utrolig bra, både for kunden OG for meg (elsker å følge andre tett i slike prosesser) så har jeg bestemt meg for å gjøre mer av dette. Følge noen tett som trenger det. Om det er interessant for deg og din utvikling så fyller du bare ut skjemaet under her og vi avtaler via mail slik at det blir et opplegg som passer for deg. Jeg har kun fem slike plasser fremover så her blir det førstemann til mølla prinsippet. Du vil og få opplæring i Basecamp, som er et prosjektlederverktøy jeg bruker for oppfølging av prosessen underveis.

FYLL UT DETTE SKJEMAET og jeg tar kontakt

[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][contact-form][contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='Epost' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form]

Gleder meg til å skaffe deg flere kunder via nettet. De som blir med på dette vil og få et slikt innlegg av meg fordi jeg digger å fremme andre.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]