Kveldsklem fra Drammen

Jeg har kost meg med alenetid i leiligheten i hele dag. Vært inne, mye inne. Ute er det sol og nydelig vær, men og mye pollen. Jeg er ikke så glad i pollen og hodet er som en vattdott. Bomullsdott. Dette er grunnen til at dataen har vært min venn i flere timer og det var en del jeg måtte oppdatere meg på etter 9 dager i Provence.

Mange blogger som måtte leses, kunder som skulle ha hjelp i Facebookgruppene hvor jeg har kundeservicen min, planlegging måtte gjennomføres med tanke på bloggkurset som relanseres snart. I det hele tatt en produktiv dag.

Jeg ble rørt i dag. Sånn skikkelig. Jeg ser den ene kunden etter den andre blomstrer på nettet i den ene bloggen bedre enn den andre. De videoblogger, skriver personlige innlegg, deler kunnskap, erfaringer og ikke minst kundehistorier. Det er over 10 år siden jeg etablerte denne siden og fra dag en visste jeg at en levende nettside hvor en deler mye er viktig hvis en skal bruke det til markedsføring av seg og sitt.

Det er mange som  mener jeg må dele mer kunnskap om det jeg mener er riktig bruk av sosiale medier. Veldig mange. Men jeg liker ikke å lese slike blogger selv. Det er kjedelig og de treffer meg ikke. Så derfor forsetter jeg i min egen stil med litt personlig, litt kundehistorier, litt om reiser, litt for å engasjere. Da treffer jeg de som er litt like meg og som liker de samme tingene....og det er de jeg ønsker å jobbe med. De skal bli mine kunder.

Bilde 77

Bilde 77

Jeg satt og lette etter bilder tidigere og kom over photobooth på macen. Der var det mange morsomme bilder som verdens herligste datter Frida og jeg tok for lenge siden. Jøss, jeg har helt glemt å bruke den muligheten på maskinen min. Jeg savner barna nå, de har vært på ferie med pappsen i nesten to uker . Første ferien uten trollene mine og det har vært følsomt. Ingenting betyr mer enn disse to og jeg gleder meg som en unge til de kommer på søndag.

Det er liten tvil om at jeg går en spennende vår i møte. Jeg har spilt inn nytt gratiskurs for å vise muligheter og skal snart vise deg. Alle bedrifter bør ha en nettside som oppdateres oftere enn en gang eller to i året. Det er så mye å hente på nettet som veldig få bedrifter benytter seg av. Mange kunder som søker etter relevant informasjon, som ikke finner det de søker fordi de fleste bedrifter ikke viser det godt nok frem. Nettsidekurs er det jeg lanserer. Hvordan skal du oppdatere for at kundene handler av deg? Så enkelt men likevel avansert. Jeg gleder meg til å komme igang.

Screenshot 2014-04-24 23.10.38

Screenshot 2014-04-24 23.10.38

Bildene er tatt av Ole Andreas Knudsen og jeg liker de. Tok de for et år siden. Passer fint å bruke de forsatt, ikke sant? Skal ihvertfall ikke bruke noen andre hvis nye skal tas, for Ole kan sakene sine. Flink å sminke er han og! Liker!

Jeg blir rørt når jeg ser hvor mange flinke bloggere som stadig dukker opp. Oppdaterte nettsider med det ene finere designet etter det andre. Jeg er glad jeg var tidlig ute og har mye erfaring jeg kan dele videre. Gleder meg til lansering...det er alltid spennende! Nattaklem fra Drammen.