Fikse figuren?

Jeg dumper borti mye forskjellig og jeg liker å teste det meste. Igår fikk jeg tilbud av Karen Marie (@karmaamdal på Twitter) å stikke innom klinikken hennes for litt massage. Trodde jeg. Lite ante jeg at jeg skulle itre meg denne kondomstrømpebuksen, se ut som cat-woman og føle meg sjeldent tiltrekkende. Jeg har nå opptil flere ganger nevnt at jeg HATER strømpebukser...og her skulle jeg ha på meg en over hele kroppen!! HJELP!

Jeg la meg godt til rette på benken og støvsugeren satte igang. Det føltes slik....at kroppen ble støvsugd. Her er den proffe forklaringen:

Fjerning av avfallsstoffer. Behandlingshodet griper fatt i og løfter huden, og stimulerer dermed sirkulasjonen. Kombinasjonen av rullene og de rytmiske bevegelsene frigjør væske og gjør huden smidiger.

Jeg fikk en letthetsfølelse i kroppen etterpå, og fikk mer energi. Det hadde vært spennende å prøvd dette over tid, må sjekke om det finnes noen klinikker i mitt nærområde. Kan ikke dra til Karen Marie hver uke, selvom det hadde vært yberkoselig.

Ellers igår kveld gikk Tweetup-Stavanger av stabelen, og heldigvis kom det folk på Folken. Grisekoste oss med skravling, Twitterprat og mer. Herlig gjeng og dette skal jeg gjøre oftere. Prøve å få det til i hver by jeg besøker.....hadde vært kjekt!