Nu kjør vi!

Innlegget om endring i går ga tydeligvis mersmak! Dere altså….fy flate!! Jeg har de mest engasjerte leserne ever! Så mange delinger og så mye engasjement! Godt å se det ikke bare er meg som kjenner hverdagen og “regimet” er det beste.

MEN, jeg fikk en bra kommentar på Facebooksiden min. Han skrev av regimet var et negativt ladet ord som ikke passet en positiv person som meg. Takk for det, men hva skal vi kalle det da? TIPS?

trinegrung 300719 1.jpg

For det er jo helt sant…..regimet ER et negativt ladet ord og finnes det et positivt ladet ord for rutiner som en pålegger seg selv for å ha det bedre? Noen tips?

Her sitter jeg en tirsdag morgen etter en LANG møtedag igår. Siste møte varte i hele seks timer så knollen var rimelig kaotisk da jeg entret sofaen i går kveld 22:05.

Det kokte i topplokket og er glad for meditasjonsverktøyene mine som jeg da brukte for å nullstille meg igjen. Kan skrive et eget innlegg om det senere.

trinegrung 300719 2.jpg

Frokost i dag ble en kjapp smoothie, siden jeg skal trene, OG oljen jeg tar hver dag. Kjenner virkelig at den gjør noe med huden, både mine tørre albuer og hæler. Digger.
Legg igjen mailen under her om du vil ha informasjon om den.

Jeg var i møte i Horten i hele går vedrørende Fellesskapet jeg bygger. SÅ utrolig moro og givende gjeng! Masse læring om indre helse, som jeg digger å jobbe med, og i går lærte jeg enda mer.

Cathrine og Camilla er en del av teamet i Horten og jeg må si at Horten har jammen blitt en bra by. Utrolig koselig nede på havna og cafeen vi pleier å gå på heter Stopp. Beste smoothiebowl ever!

trinegrung 170719 1.jpg
trinegrung horten 300719 4.jpg

Nå skal jeg manne meg opp til trening. Morgenrutinene mine er kjapp smoothie og så trene. Jeg er heldig som jobber som jeg gjør for det skaper mer rom for å styre tingene selv. Håper du får en super dag!

Meld deg gjerne inn i helsegruppen min hvor du kan følge min reise tettere. Den finner du her https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/

Over 200 nye medlemmer i går takket være de beste leserne. Jeg DIGGER dere alle sammen! Tusen tusen takk for alle kommentarer og heiarop! Gjett om det ga meg masse!!