De vikige møtene..... i kjole

Jeg tvinger på meg kjole nesten hver eneste dag. Begynner å føle meg mer og mer komfortabel med det. Det tar tid å endre vaner/uvaner……også når det gjelder klær. Litt hæler, som er en barriere for meg, siden jeg er 180 høy. Men har bestemt meg for å ikke bry meg! Ikke lett, men prøver!

I går haddde jeg spennende møte med fagfolket jeg er i lære hos angående helse, hud og tarm. Jeg sitter musestille og bare lytter. Utrolig inspirerende folk og Line til venstre bor i Australia. Hun kunne masse om helse og tarm, og jeg må nesten høre om jeg ikke kan intervjue henne en gang!

Line, Ørjan og meg

Line, Ørjan og meg

Jeg tenkte midt under praten at jeg burde gjøre opptak men det får bli neste gang. Jeg møter jo gjengen titt og ofte og drømmer selv om å inneha kunnskapen. Litt og litt.

Men det er viktig å ta vare på innsiden av kroppen. Tilføre tarmene god næriing og balansere det vi kan. Det er mange livsstilssykdommer som kommer på grunn av dårlig kosthold….jeg skal IKKE tilbake til betennelse i ledd og rosaceautbrudd hver eneste dag!

Nå må jeg springe. Skal møte noen fra Fellesskapet som jobber sammen m Camilla og meg. Dagene flyr når en har der moro på jobb!!

Været

Drammen i går kveld….jeg GLEDET meg til mye vær men det ble med skyene. Er det flere enn meg som ELSKER lyn og torden?

trinegrung 160719 1.jpg

Idag stråler solen igjen…jeg springer ut i kjolen min jeg!

Følg gjerne hverdagen min på Instagram @trinegrung