De beste folka!

Jeg får så mye energi av å jobbe sammen med den gjengen jeg gjør nå! Utrolig inspirerende og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Idag gikk vi nøye gjennom fettsyrer i blodet vårt og viktigheten av å skape balanse på innsiden.

Mange opplever at de har lite energi og jeg er levende opptatt av å finne ut hvorfor det skjer. Hvordan kan jeg så hjelpe andre til å få det bedre? Jeg er levende opptatt av indre helse og har alltid vært det. Endelig får jeg jobbe med det sammen med mennesker som kan mye om emnet.

Grethe og Camilla

Grethe og Camilla

En blir aldri utlært og Grethe er like nysgjerrig og opptatt av helse som meg. Camilla har lang erfaring og masse kunnskap, og i dag delte hun villig i over tre timer. Sånne møter skulle vi nesten filmet for det er så mye kunnskap i disse samtalene……jeg vil lage mer video!

Det kommer til høsten, nå må bare sommerferien være historie før vi gønner videre fra høsten! Men indre helse er vesentlig og personlig kjenner jeg på mer energi på lenge. Selvfølgelig henger dette sammen med at jeg jobber med mennesker som inspirerer meg, men og fordi jeg er mer bevisst enn noen gang på hva jeg putter inn. I kjeften. Skeier ut jeg også, må sies!

trinegrung 160719 4.jpg

Grethe sliter selv med mage og tarm, er lav på energi og ønsker å finne tilbake til “sitt gamle jeg”. Mange som kjenner seg igjen? Der har jeg selv vært i mange år men kjenner helt klart at valgene jeg har tatt det siste halve året har gjort MYE for meg.

I skrivende stund skal jeg ha skype med ei som ønsker å være med i Fellesskapet. Hun bor i USA, nærmere bestemt Florida. Jeg har IKKE noe imot å reise ditt og holde opplæring, for å si det sånn. Men først skal vi ha et møte på Skype nå for å bli kjent. Opptatt av helse er hun og det lover godt.

Vi bygger et team av helseinteresserte damer/menn….legg igjen mailen om du vil høre mer. Jeg er i lære og deler kun kunnskap om det jeg lærer i denne prosessen. Kanskje du går med et ønske om å gjøre noe ved siden av eller ha en ekstra inntekt?