For en JUBILANT!

I går var det feiring av HAUST, det norske “lille” motehuset fra Drammen. Janne og Kristoffer Haust har jeg kjent i en årrekke, siden de er omgangsvenner med mine gode venner Debbie og Leon. Stor stas å bli invitert til deres 20 års jubileum, gratulerer så masse med A JOB WELL DONE!

Det ble en lang dag igår. Først var det flere timers jobb med digitale strategier for det norske globale helseselskapet jeg jobber med. Utrolig moro og i går var vi hjemme hos lederne av selskapet. LITT av et hus, som inkluderte flere timer foran data og kreativ jobbing.

trinegrung 140819 1.jpg

Vi snakker hus, just sayin. Høhø. Jeg er forsatt i opplæring, men kjenner meg mer og mer trygg på kunnskapen jeg lærer. Det er UTROLIG kjekt og inspirerende å jobbe med fagfolk! Det er helt sikkert!

Fru og Herr Haust

Fru og Herr Haust

Men tilbake til jubilanten fra i går kveld. De hadde samlet venner, kollegaer og samarbeidspartnere på Latter i Oslo. Sistnevnte har forøvrig også jubileum i år, gratulerer med fantastiske 15 år Latter og Elina! Jammen flott jobbet!

trinegrung+haust+140819+2.jpg

Min gode venninne Line og jeg dro innover for å kose oss og gjett om de bjudat på! Først var det mingling, etterfulgt av moteshow, for så å bli servert nydelig fingermat og det hele avsluttet med morsomme karer (ingen damer?) på scenen. Latter leverte, for å si det mildt!

Line, Beate, Debbie og Line

Line, Beate, Debbie og Line

Til helgen er det bryggefest hos Debbie (nummer tre fra venstre) og Leon, bare å glede seg til bilder på søndag! Den festen har alltid tema og i år er det latino! Jeg skal lete etter rød blomst i håret senere i dag!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jeg har flere ganger vært i Haust sine butikker og klærne selges over hele landet, MEN jeg ante ikke at de hadde så flott festkjoler! Gjorde du? Det var så mye fint på scenen og flere ganger hørte jeg wow fra salen.

trinegrung haust 140819 7.jpg
trinegrung haust 140819 8.jpg
trinegrung haust 140819 10.jpg

Dere får unnskylde bildekvaliteten, men jeg hadde kun mobilen med meg. Når det er mørkt rundt er det ikke alltid like lett med mobilkamera, selvom jeg ellers er MEGET fornøyd med Huawei mobilen min som ellers tar supre bilder.

Til og med fotografen som tok bilde av Line og meg over kommenterte det og lurte på hvilken mobil det var! Just sayin. Høhø

trinegrung haust 140819 12.jpg

Tradisjonen tro kom Haust ekteparet på scenen til slutt og fikk stående applaus fra salen. Stor stas og veldig kjekt å få være med på denne kvelden!

Gratulerer så masse med jubileet Janne og Kristoffer, vi sees på bryggefest til lørdag.

Da kan dere begge slappe godt av, for dette arrangementet var ikke planlagt på en dag! Det kan man trygt si. Utrolig bra hele opplegget som inkluderte glam, rød løper, farger, lek og latter. Vi storkoste oss, virkelig!

PS. Jeg ble dratt opp på scenen i går og det innlegget vil du lese. Det kommer i ettermiddag for nå må jeg skyndte meg for kunde venter på Zoom. Vi blogges i ettermiddag!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung