HÆ? Skal du ikke ha litt vin?

Nei tenk, jeg skal ikke det. Ellers takk. I tolv måneder skal jeg holde meg unna, være kjørbar og ikke minst våkne hver eneste dag i super form. Uten et slitent hode eller noe som kroppen egentlig ikke trenger.

Det inkluderer for meg alkohol. De som står meg nære vet at jeg ikke er god på vin og de, og de siste årene kan jeg telle på to hender hvor mange ganger jeg har festet.

Det vil ikke si at jeg IKKE går på fest…det vil kun si at jeg ikke drikker på festen. MANGE synes dette er veldig rart og jeg forstår faktisk ikke hvorfor? Hva er egentlig rart med det?

Er det ikke like rart å drikke masse vin til hver anledning, når vi egentlig kan klare oss uten? Joda, det er godt med et glass eller to, ingen kan si noe annet. Men vi vet alle sammen at altfor mange drikker mer enn det og det skjønner jeg ikke vitsen med.

Sånn er jeg.

Jeg aksepterer helt fint at du og dine velger å ta et glass eller flere, synes derfor det er helt fair at samme respekten ytes tilbake. Men folk synes det er veldig spesielt å ikke drikke, men hvorfor?

Jeg velger nå et hvitt år og når jeg sier det til andre så svarer de ofte: HÆ, aldri et glass en gang? Eller: Så flink du er!

Jeg er ikke flink, jeg velger det bare bort. Jeg er opptatt av å nyte hver dag og la oss være ærlige: en blir redusert av å drikke. Ihvertfall nå som vi er voksne. Om du ikke blir det er du blant de sjeldne.

Jeg slår et slag for flere hvite perioder. For alle. Om ikke tolv måneder så ihvertfall av og til. I lengre perioder. Ingenting er som å våkne uthvilt og i super form, hver eneste helg, og nå som jeg jobber så mye er det helt klart en stor fordel!

Jeg er opptatt av helse og 2019 står mitt #helsepgram2019 for tur. Fokus på indre helse, bygge selskapene jeg er i gang med og være fokusert.

Hei EDRU 2019/20, jeg blir å like deg!

PS jeg har en HELSE, HUD og TARM gruppe på Facebook for de som vil være med. Jeg er i opplæring om helse så følg den gjerne HER.