Er du nøye med dette?

I går hadde jeg besøk av Helene Miller. Hun er kusinen til en av mine nærmeste venninner i Stavanger og jeg har kjent henne i en årrekke.

Hun er rådgiver innen pensjon og forsikring, og jeg er helt grei på nettsider og sosiale medier. Siden hun nettopp har nettopp startet for seg selv så trengte hun noen innspill, og jeg trenger mange gode råd på pensjon og forsikring. Det ble en lærerik og morsom dag for oss begge.

Helene Miller front.jpg

Vi bestemte oss for å jobbe sammen. Hun er nå min pensjon og forsikringsrådgiver og jeg hennes nettengel. Kan en kalle meg det? Digital rådgiver høres så formelt og kjedelig ut.

Uansett.

Hun ga meg mange råd og flere jeg ikke visste om. Jeg har to AS nå og vil gjerne sikre både meg selv og fremtidige ansatte. Ergo denne biten er viktig å få på plass og deretter beregne inn i budsjettet til selskapene.

Det som er gull er at Helene nå har startet for seg selv og kan hjelpe deg! Er du i tvil om din pensjon eller forsikring så kan du kontakte henne. Nettsiden er snart klar på helenemiller.no.

Eller- nettsiden hennes er ferdig i løpet av neste uke. Eller, det vil si at jeg er klar med min del av jobben, men Helene må nå lese og se over. DET vet jeg av erfaring krever tid. Hehe. Noen er litt mer nøye enn meg, heldigvis.

Dette er første utkast, ser vel bra ut det? Jeg synes det er morsomt å lage nettsider og bruker Squarespace.com sine maler. Denne nettsiden er bygget i det og knyttet sammen med hennes domene.

Jeg gjør ikke dette til vanlig, må sies, for tiden strekker ikke til. I dag sa jeg ja fordi vi bestemte oss for å jobbe sammen. Slapp av, vi bytter ikke tjenester, det er faktura involvert.

Men hvor nøye er du på dette med pensjon og forsikring? Det er jo utrolig viktig både med pensjon og riktig forsikring. Jammen tror jeg ikke at jeg både sparte en del samt fikk noen flere utgifter på ting som lønnet seg for meg! LIKE!

Jeg skal lære opp Helene til å blogge slik at hun kan komme med gode tips og råd til mine lesere. Det gledes!