FOR en supergründer!

Sponsede produkter Noma Norge AS

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har kjent Trine, men det er noen år. Jeg har fulgt henne på nettet lenge og kjenner også søsteren Lise veldig godt. Power-sister begge to, rett og slett.

Jeg digger når damer gønner på og starter for seg selv. Fellesskapet vårt er jo samme og derfor jeg elsker å jobbe med det. Damer som vil noe og som våger! Utrolig moro!

Trine Nilsen og meg

Trine Nilsen og meg

Trine driver altså Noma Norge AS og jeg var på besøk hos henne i dag. Hun trengte litt hjelp med sine sosialer medier samt vi skravlet masse. Hun begynte også på omega 3 oljen som jeg selv bruker…vi tok fettsyretest og fikk henne i gang.

Riktig omega 3 er vesentlig for å justere omega 6 nivåene ned i kroppen. Har du forhøyede verdier vil betennelsestilstander i kroppen bare øke. Derfor jeg engasjeres sånn av dette. Utrolig lærerikt og ikke minst viktig!

trinegrung 120819 5.jpg

Jeg fikk med meg litt produkter siden jeg sparer håret nå. KLIKKER av luggen som stadig faller ned i øynene og nå kan jeg unngå det en stund. Snille Trine, dette var jammen kjekt!

Gleder meg til å prøve alle og selvfølgelig måtte jeg ha med klemme med GIRL POWER på! For det er vi jo!

trinegrung 120819 4.jpg

Nå skal jeg forberede morgendagen for da skal jeg til Snarøya for ledermøte med det globale selskapet jeg jobber tett med. Jeg bistår med digital strategi og det er jammen meg stas!

Vil du teste Omega 3 oljen jeg bruker så legger du igjen mailen under her så sender jeg informasjon på mail.