Flytte til Horten?

Jeg bygger Fellesskapet og Horten begynner virkelig å plassere seg på kartet! I går hadde vi, igjen, møter der hele dagen og ivrige ildsjeler er i gang. Skal du flytte Trine, spør mange meg. Hehe.

Vi jobber tett sammen for riktig opplæring og bygger steg på steg. Det aller viktigste vi gjør i tidlig fase er solid opplæring og finne teamfølselsen. Hvordan vi skal jobbe sammen og ikke minst ha masse moro mens vi gjør det!

Kjære Drammen, jeg skal ikke flytte til Horten men jammen frister det litt hehe.

trinegrung 310719 4.jpg

Vi har ikke noe fast kontor enda og det er jammen ikke sikkert vi kommer til å ha det heller. Det blir masse reising og derfor er det ikke vits. Enda.

I går fikk jeg mail fra et kvinnelag som ville jeg skulle komme å holde foredrag/innlegg når de samles og det var jammen kjekt! Kommer til å gjøre mer av slikt utover høsten så bare følg med.

Kanskje står jeg plutselig i din stue med dine venninner/venner? Håper det! Hadde ihvertfall vært veldig moro!

trinegrung 310719 5.jpg

Flotte Cathrine leder an i Horten. Utrolig inspirerende å jobbe med denne energiske målbevisste damen som jeg har kjent en god stund. Vi delte kontor sammen tidligere og har hatt flere engasjerende møter før vi nå jobber sammen i Fellesskapet.

Cathrine gjør dette ved siden av fast jobb fordi hun er engasjert i helse. SÅ MORO! Kankje du også vil høre mer om Fellesskapet? Jeg pleier å invitere de som er interessert i å høre mer til en Zoom, helt uforpliktende. Kun lett skravling oss i mellom.

Bare legg igjen mailen under her og følg med i innboksen. Kommer melding er når jeg åpner for flere. Vi lever etter mottoet Vi får det ikke mer moro enn vi gjør det selv! LOVE IT!

trinegrung 310719 1.jpg

Lag deg en super onsdag! Min går i Zoom møter og ikke minst klippetime utpå ettermiddagen. Imorgen skal jeg være støttekontakt igjen og det gleder jeg meg til!