Sees snart igjen Stavanger!

Dette er de beste dagene jeg har hatt på lenge. Jeg har rett og slett opplevd og gjort så mye disse få dagene i Stavanger og kommer til å leve på de lenge.

I slutten av oktober skal jeg hjem hit igjen og gleder meg allerede. Det er noe med “de gode gamle” vennene som alltid har kjent en…..det gir meg uendelig mye å komme hjem og bare være.

trinegrung 280719 3.jpg

I går var gjengen fra bryllupet i Tossa de Mar samlet hjemme hos brudeparet. En måned inn som ektefolk og de inviterte til lag. Igjen. Jammen sprekt gjort, jeg hadde mistet pusten av mindre.

Merete, Anette, Nina, Liv Ingjerd og Bitten. Love!

Merete, Anette, Nina, Liv Ingjerd og Bitten. Love!

Jentene har jeg kjent siden ungdomsskolen og vi har så mye historie sammen. Vi går aldri lei av å dra de frem og ler like mye nå som den gang de utspant seg. Utrolig fin gjeng som jeg setter veldig høyt.

Sigve og Cecilie

Sigve og Cecilie

Bitten er alltid like fotogen

Bitten er alltid like fotogen

Alle som kom hadde med seg mat. Sammen bidro vi til tidenes etegilde og sjelden har jeg smakt bedre mat. Det er noe med sommer, sol, venner og god mat. Samtalene og latteren sitter løst og vi bare koste oss til langt på natt.

Jeg er ikke så god på den vinen og det ble med et par glass. Vurderer et hvitt år igjen…vi får se.

Namsi

Namsi

I morgen venter jobb igjen og derfor har jeg nettopp bestemt meg for å suse over fjellet i kveld. Kommer sikkert hjem litt sent i natt, men trenger litt hverdag nå. Første august begynner “regimet” mitt igjen og lurer på 12 hvite måneder igjen. Noen som blir med?

Brudeparet, nå gift i en måned

trinegrung 280719 5.jpg

Nå gleder jeg meg til høsten. Masse moro som skjer på jobb og flere reiser planlegges med samarbeidspartner innen reise, ny sminkevideo er på gang og mye mer læring innen helse. ELSKER jobben min som blogger nå….utrolig givende!

Blogges fra Drammen! Imorgen venter spennende møter i Horten. GLEDER MEG!

trinegrung 280719 8.jpg