Hetebølge i Stavanger

Det er jammen lenge siden jeg har vært i Stavanger med slike værforhold. Våknet hos muttern med knall blå himmel og frisk vestlandsluft inn vinduet.

Turen i går gikk overraskende fort. Jeg dro fra Drammen rundt kvart på tre og allerede kvart på ni parkerte jeg på tunet hos mamsen. En eneste liten kjapp stopp underveis, i Dalen, før turen bar over Suleskaret. UTROLIG flott kjøretur!

En ting slo meg, noe jeg lenge har tenkt på, som igjen poppet opp i går: Hva om jeg dro Norge Rundt i en Caravan og leserne mine bestemte hvor jeg skulle dra neste?

Komme rundt med foredraget mitt som et live roadshow av noe slag. Besøke dere og dra fra sted til sted?

Jeg har tenkt tanken mange ganger før og dette er det ikke umulig at jeg planlegger for neste vår. Før sommer neste år…hadde ikke det vært moro?

Jeg aner ikke hvor mye jobb det er med en slik caravan, aner forøvrig veldig lite om slik drift, men sikkert noen på min vei som kan være reddende engler om jeg trenger hjelp?

Skal begynne å tenke på dette, for jeg hadde elsket det! Kanskje jeg må finne en partner in crime som kan være med…siden jeg bør ha fokus på sosiale medier underveis. Noen må jo kjøre doningen, for jeg skal IKKE ha den minste caravanen! Just sayin.

trinegrung 250719 1.jpg

NYDELIG solnedgang i går kveld. Brodern stakk innom mutter og vi tre alene sammen er ikke ofte. Utrolig kjekt og for meg veldig koselig.

I kveld venter Gladmaten sammen med fineste Guri. Mange kjente skal samles på Fish&Cow, restauranten til Kjartan Skjelde som er broren til Guri. Dette blir en knall helg!! Først skal jeg nå straks rundt Hålandsvannet. En mil tur etter frokost!