Kjenner du noen?

Jeg bygger i disse dager et Fellesskap av både damer og menn som er opptatt av helse, hud og tarm. Jeg jobber med noen spennende helseprodukter som har gjort mye for både huden og magen min, og disse ønsker jeg å gi andre muligheten å jobbe med.

Kanskje du kjenner noen som brenner for emnet og ønsker å jobbe for seg selv, allerede jobber for seg selv eller vil ha en ekstrainntekt ved siden av? Del gjerne, for jeg vil gjerne ha med flere. Veldig snart.

Mange sier at det å drive for seg selv er ikke for alle. Det er en sannhet med modifikasjoner for alle kan om de får riktig opplæring. Det er det jeg ønsker å gjøre noe med og derfor lager jeg nettkurs nå om dagen.

Jeg er i produksjonsmodus og det er den beste tilstanden jeg vet om. Da får jeg være kreativ, jobber fokusert med et konkret prosjekt og når det samtidig innebærer helserelaterte ting blir jeg ekstra giret.

Forsetter den sporty looken i dag.

Forsetter den sporty looken i dag.

Det er moro å jobbe på nettet og det gir så uendelig mange muligheter. Mange ser ikke disse eller sliter med å finne frem i jungelen. Mange har fokus på å bygge følgere og det mener jeg er veldig feil.

Om en bygger sine kanaler riktig med innhold som engasjerer en målgruppe….da kan mye gjøres veldig enkelt og det inkluderes i det jeg skal lære bort i dette nettkurset jeg nå bygger kalt Fellesskapet.

Hvorfor Fellesskapet?

Det har alltid vært drømmen min å jobbe med andre som vil noe. Skape et fellesskap av likesinnede hvor vi sammen kan bygge noe som skaper verdi for oss selv. Det er det dette skal bli.

Akkurat nå er det ikke plass til flere men veldig snart åpner jeg opp for at flere kan være med. Dette er så spennende og gir meg mer enn jeg kan få sagt. Tusen takk til denne bloggen, Facebooksiden min og Instagram som gir meg disse mulighetene. Love it!