Den perfekte frihelg

Denne helgen har jeg vært bevisst på å logge litt av. Jeg jobber ekstremt mye om dagen. Har flere ulike spennende prosjekter, er i opplæring innen helse, hud og tarm, samt jeg prøver å presse inn litt trening hver dag. I tillegg er jeg mor….ergo nå gjelder det å holde fokus og tungen rett i munnen.

Fredagen startet perfekt. Jeg var innom hos pappa for å beskue det de har fått til til med hagen. Jeg har ikke hage selv og lar meg stadig imponere over dem som er kreative med sin grønne interesse. Var ikke dette fint??

trinegrung 090619 3.jpg

Jeg er fornøyd bare jeg får EN plante til å overleve og må vel konkludere med at vi kan ikke være gode på alt. Gi meg en nettside, en app eller en annen teknisk utfordring og jeg kommer kjapt på banen…men hage og interiør…der er jeg rimelig håpløs.

trinegrung 090619 5.jpg

Dette synes i hverfall jeg er fint. Koselig, ryddig og pent. Er du ikke enig?

Etter besøket der bar turen videre til gode venner i Drøbak som inviterte på grilling og konsert. Været var litt ymse da jeg kom dit men snudde fort til å bli DEN sommerkvelden. Da solen gikk ned ble det småkaldt men vi overlevde greit ute til klokken var rundt elleve.

trinegrung 090619 1.jpg

Det var Danse with a stranger som hadde konsert i Badeparken og det var jammen et fint sted. Drøbak er en utrolig koselig by på alle måter og Badeparken er verdt et besøk.

Det var yrende liv på “gulvet” og flere danse mens gutta OG damene i Dance glitret på scenen. Tydelig at bandet også koste seg i Drøbak.

trinegrung 090619 4.jpg

Frode og Elg fra sin beste siden.

trinegrung 090619 7.jpg

En ting jeg synes er en kul trend det kommer mer og mer av i Norge er FoodTrucks. Jeg er alltid usikker på rensligheten i disse truckene men de er jammen kule å se på. Jeg liker konseptet og synes det pynter opp å ha dem på arenaer som dette. Disse to stod i Badeparken mens arrangementet pågikk.

trinegrung 090619 2.jpg
trinegrung 090619 6.jpg

Det var fredagen sin det. Storkoste meg og det gjorde godt med litt vennetid i en travel hverdag.

Line og meg

Line og meg

Lørdagen startet med en lengre skogstur med min gode venninne Dora Thorhalsdottir. Vi hadde begge flere oppdateringer siden sist og disse måtte formidles. I bratt oppoverbakke, på vei til Landfalltjern øverst i Drammen, gikk skravla på inn og utpust. Vi pustet begge som hvalrosser mens vi gikk. Ivrige etter å dele siste nytt.

Kjekt å høre at hun ble like engasjert av alt jeg lærer om helse, hud og tarm pluss moro å høre om hennes planer. Hun er en av de mest kreative venninnene jeg har og ekstremt dyktig på mennesker og relasjoner. Gleder meg til både bok, show og nettkurs som kommer. Jeg skal hjelpe henne med det siste. SÅ MORO!!!

Vakre Landfalltjern hvor vi bader om sommeren

Vakre Landfalltjern hvor vi bader om sommeren

Til slutt vil jeg tipse om en serie som ligger på NRK. Den var utrolig bra. Du finner den her https://tv.nrk.no/serie/farleg-kjaerleik . Litt skremmende å se hva kjærligheten kan få en til å gjøre og ikke minst når en vet at dette skjer hver eneste dag et sted i verden.

Livet til 16 år gamle Fanny er trygt heilt til ho fell for ein manipulerande mann, livet hennar spinn ut av kontroll og draumar blir mareritt. Kanadisk dramaserie.

På NRK er den tekstet men fant den kun tekstet på engelsk på Youtube. Men uansett virkelig verdt å se. Jeg slukte alle 10 episodene i ett jafs hahahahaha. Håpløst tilfelle når en serie først treffer.

Nå venter marka igjen. GOD pinsehelg til deg.

trinegrung 090619 8.jpg