Disse vitamintilskuddene er viktig

Igår hadde jeg et møte med Inge Thomas og vi er enige om å lage flere slike intervjuer. Utrolig bra respons på dem og mange som finner informasjonen nyttig. Utrolig takknemlig for det siden det tok sin tid å redigere dem. Jeg er relativt nybegynner på akkurat det å redigere videoer, men lærer litt hver gang.

Denne videoen er lang men klarte ikke å redigere vekk mer siden jeg synes at veldig mye av det som blir sagt er viktig. Håper du tenker det samme og kommenter gjerne med tilbakemeldinger og eventuelt andre spørsmål til neste gang.

Det var flere som ønsket at jeg skulle tekste videoene men det må jeg først lære meg å gjøre. Det er ikke bare bare å være multitasker på nettet, jeg gjør så godt jeg kan. Leserne mine stemte frem video fremfor Podcast i denne omgang….så da ble det sånn selvom Podcast kommer til høsten.

I videoen snakker Inge Thomas om viktigheten av å ta Omega 3, Olivenolje og vitamin D. Jeg visste ikke at han skulle si det på forhånd men for de som er interessert så har jeg en Balanseolje jeg selv bruker og kan anbefale på det sterkeste.

Den har gjort mye for min helse og det kommer snart eget innlegg om den med blodprøveresultater FØR og ETTER oljen. Hvis du vil vite mer om den nå kan du legge igjen mailen under og det kommer automatisk en mail med informasjon til deg. Helt frivillig, bra er den ihvertall.

Blogges fra Spania!!