Stryn kaller

Tidlig morgen og undertegna er klar for avreise. Stryn kaller og jeg gleder meg noe sinnsykt! Endelig skal jeg treffe hele familien igjen, og det er jammen lenge siden jeg så alle sammen.

Eller, det er jo egentlig eks-svigerfamilie, men jeg ser likevel på dem som familie. Det er over syv år siden Jostein og jeg gikk hver vår vei, men vi har to barn sammen. Vi snakker sammen omtrent daglig for at våre to skal ha det best mulig. Samarbeid er viktig.

I går hadde vår datter sin siste eksamen på videregående skole og jammen var det deilig å få det unnagjort. Vi overlevde russetiden uten noen store hendelser, selvom den bød på noen netter uten særlig søvn, men nå er den også over.

frida grung flo mai 2019.jpg

Det er ikke mange bilder jeg deler av våre “små” men dette er blomsten vår Frida som nå er 18 1/2 år. Sønnen vår Kasper har rukket å bli 20 år…helt utrolig.

Idag reiser vi til Stryn for å feire besta som denne sommeren runder 80 år. En sprekere dame med mer kraft skal en jammen lete lenge etter. Hun er en dame jeg virkelig ser opp til og alltid har hatt et godt forhold til. Det har jeg heldigvis forsatt med hele svigerfamilien og det setter jeg stor pris på.

Jeg forstår aldri dem som velger å gå gjennom livet å være bitter fordi ting ikke ble som en hadde tenkt. Virkelig ikke. Vi har alle et valg og jeg velger å sette barna først. At vi alle forsatt er venner, feirer jul, bursdag og andre høytider sammen er det beste for barn.

Klart ikke i alle sammenhenger men jeg er glad for at vi har klart det. Eller, vi gjør det beste vi kan og er ikke feilfrie vi heller. Men hvem er det? Ingen, sist jeg sjekket.

Bilde fra bloggen min fra 2011…morsomt å ha bloggen til å mimre med.

Bilde fra bloggen min fra 2011…morsomt å ha bloggen til å mimre med.

Men Stryn har jeg alltid elsket. Sentrum, cafeene, fjelltoppene og samværet med familien der. De er rause, inkluderende og er mye sammen. Kaffebesøk på ettermiddagen, grilling på trappen til Besta og ikke minst turer til Flo-fjellet, det beste stedet på jord!

Kjæresten til sønnen min skal være med for første gang og Flo fjellet var det stedet han virkelig ville vise henne. Vi får håpe været blir litt bedre enn meldt…….nå venter 7 timer i bil men det er SÅ verdt det!

Jeg legger ut mye på Instastories fra turen om du vil følge. Fjelltopper og hygge, samt litt morsomt innimellom.