Tenk at jeg så slik ut!

Dagene flyr når en har det moro og en merker på energien når ting er i endring. Jeg har spennende tider i møte med flere spennende kunder som jeg er så heldig å få jobbe med. Jeg skal blogge om veien videre for nå skal jeg endelig få jobbe med det jeg brenner ALLER mest for……nemlig hud og helse!

SÅ MORO!

Jeg er i en læringsfase nå men jeg brenner alltid for å hjelpe andre. Om det er sosiale medier bistand eller hud og helse…..samme ting, bare ulike kategorier. Jeg har alltid “jeg skal hjelpe andre med å lære dette” i ryggraden og utvikler meg derfra.

Dette bildet er tatt i 2015. Tenk at nesen min så sånn ut og alt jeg har lært meg om kosthold, fått riktig medisin og tilført riktige vitaminer har gjort at alt har endret seg på disse 4 årene!! Helt utrolig! Hadde noen sagt det til meg i 2015 hadde jeg IKKE trodd dem!

trine grung rosacea.jpeg

Min rosacea på det verste

Igår satt jeg på webinar og lærte om viktigheten av riktig omega 3 for kroppen. SÅ mye jeg ikke visste og jeg blir jo så giret at jeg ikke helt vet hvor jeg ska begynne. Kostholdet i dag gjør jo at de aller fleste får for mye Omega 6 i kosten som øker betennelsestilstanden for veldig mange.

Ved å tilføre riktig Omega 3 vil dette justere seg og jeg venter i spenning. Jeg har lenge testet en Omega 3 olje som jeg merker effekt av på huden….veldig spent på ledd frem i tid. Tok en blodprøve når jeg begynte som viste for mye Omega 6……skal ta en ny test om 100 dager for å se om ting har justert seg.

Idag er huden rimelig glatt og fin. Redigerer aldri bilder.

trine grung mai 2019.jpg

Men alle mine tørre partier er borte på huden så noen endringer har allerede skjedd. Huden føles bedre og mer elastisk om det heter det. Blogg kommer :) Vil du høre mer om denne reisen?

Husk at du kan få mail med oppdateringer hvis du vil….pleier å sende ut mail to ganger pr måned med de siste innleggene mine. Så går du ikke glipp av utviklingen…om det er interessant for deg.