Herlig hotell i Hellas

Inneholder annonselenker

Vi var fire jenter på tur til øyen Zakynthos i Hellas og endte opp på et hotell som var helt nytt og veldig fint. De vasket ut arbeiderne fra rommet når vi kom, bokstavelig talt.

Hotellet heter Cavo Orient og stod faktisk ferdig nå i 2018. Så digg at alt var rent og nytt, og ikke minst var det et flott hotell med masse inkludert, som vi satte pris på. Synes det er bra at det finnes treningsmuligheter og yoga på stedet. De hadde ikke bråkete vannyoga med høy musikk og det passet meg greit. Hehe.

Det aller beste var vel det faktum av vi hadde et eget basseng rett utenfor rommet vårt. Det har jeg aldri hatt før og det løftet hele uken opp flere hakk. Det er et hotell med en del barnefamilier og det merkes jo når en er på jentetur uten små barn, så fram til lunsj lå vi her hver eneste dag.

Det var en koselig bassengbar som var åpen hele dagen og vi satt der i ro og fred og skravlet stort sett hver kveld. Vi la oss tidlig og stod opp tidlig. Hver morgen kunne en ta yoga om en ønsket det og vi var med der også kl 0800 om morgenen.

Hotellet kan jeg trygt anbefale. Vi hadde all inclusive som kan virkel litt kantineaktig men for meg personlig gjør det ikke noe. Om jeg skal oppleve lokal mat så oppsøker jeg det, rett og slett. Det aller viktigste for meg på ferie er å slippe og lage maten....derfor passer denne formen meg.

Stå opp, velge hva jeg vil spise fra et ok utvalg og så slappe av. Lese og sole meg. Gode samtaler og opplevelser.

Vi dro på privat båttur for å slippe kaos og det bestilte vi via hotellet. Veldig god service på stedet selvom jeg så de hadde litt innkjøring i og med stedet er helt nytt. Stresset ikke meg nevneverdig.

Dette er det som så langt er stranden men jeg er ganske sikker på at de skal gjøre mye her fremover. De er småsteiner når en bader så ta eventuelt med noen badesko (skikkelig pensjonist å gjøre men anbefaler det likevel). Skikkelig store og digge solsenger her, det er sikkert.

Du kan bestille reise og sjekke mer om hotellet her.Annonselenke

Jeg gikk ikke mange nok turer rundt hotellet og siste dag da vi var på båttur angret jeg litt på det. Når jeg så området fra havet så skjønte jeg at jeg hadde gått glipp av mange muligheter, så om du reiser til Cavo Orient så anbefaler jeg gåturer i området. Spør betjeningen for de hjelper garantert med hva som er verdt å se.

Jeg digget det faktum at hotellet hadde nesten bare egne bassenger. Det var så deilig å ha den muligheten og derfor kommer det til å inkluderes også på neste reise. Det er helt sikkert.

Er det ikke fint her? Jeg elsket det! Sjekk gjerne om det er ledig når du ønsker å ha ferie. Jeg kan trygt anbefale stedet og ga det mange stjerne på tripadviseren min. Sjekk hotellet her. 

Jeg storkoste meg på tur og jeg må få lov til å berømme Apollo litt. For vi bestilte sånn Black Friday og endte første på et hotell som ikke var like bra. Vi betalte et lite mellomlegg og Apollo oppgraderte oss til Cavo Orient. Så deilig og de gjorde dette kjapt og smertefritt for vår del. Liker kjapp service!

Nå sjekker jeg nye muligheter og vurderer sterkt Mykonos. Har du vært der? Dit tror jeg neste reise går for jeg elsker å feriere i Hellas. Mer av slike turer takk! Er det kjekt med slike innlegg?