Gifte meg- med en vandelsattest?

Men ikke med en mann, i denne omgang. Legg merke til at jeg skriver i denne omgang, for jeg vet at han befinner seg der i framtiden. Jeg ser deg for meg. Hvilke verdier du har, høyden din (jeg er selv 180), fritidssyslene dine og engasjementet ditt. Jeg stiller ikke høye krav utover høyde, eventyrlysten og gode verdier. Etter sommerens fadese er det mulig du må stille med vandelsattest, men det får vi komme tilbake til.

Det skal jammen ikke være lett å møte noen i dag. Jeg har testet ulike datingssider og jeg synes de faller til grunn alle sammen etter en stund. Det blir masse chatting og veldig få som kommer til poenget. Flere skal etter to minutter kun prate sex og det blir rett og slett for dumt. Noen menn er svært enkle og om de oppriktig tror at det er veien inn så må de jammen gå seg et kurs eller to. Jeg blir så irritert.

En leser stadig om hvordan profilen skal være, hvilken tekst som funker best, og alle disse andre rådene de stadig gir single i disse seriøse nettavisene. Jeg blir helt matt. Er det ikke nok å bare være meg så får det jammen bare være. Da velger jeg å leve et liv i sølibat og flytter inn i kloster.

Kødda. Neida. Joda.

Poenget mitt er at det er vanskelig. Synes jeg. Det har vært nok av dem jeg har chattet med, jeg datet den snilleste i en lang periode for noen år siden, men likevel er en ikke i mål. Men kommer en noen gang i mål? Det er vel en del av min reise og noe jeg skal lære på veien. Tenker jeg. Jeg får finne noen nye briller siden de jeg har nå funker heller dårlig.

Frem til han kommer, den o´store Mr.Right, så gifter jeg meg ned Netflix. Hver gang jeg tipser om en serie på snap (trinegrung er meg på snap, følg meg gjerne) så er det så mange som takker og sier jeg har god smak. Derfor samlet jeg noen av favorittseriene mine i dette innlegget. Dagens tips om du er singel og uten et liv. Et liv hvor Netflix føles som din beste venn.

Kødda. Neida. Joda. NEIDA. Jeg har mange mange gode venner.

TUSEN takk til alle som viste interesse for turen jeg skrev om i går! JØSS! Mange med samme drøm som meg og det satte jammen fart i sakene. Jeg kontaktet like greit ei jeg kjenner som arrangerer slike turer. Litt bistand og informasjon må jeg ha, så er jeg på vei dit i dag. SÅ MORRO!!