Hold hviledagen hellig

trinegrung-150117-2.jpg

Bilde fra morgenrunden rundt Drammenselven i dag. NYDELIG ute nå men ikke noe snø

Det sies at søndagen er dagen man skal holdes hellig. En skal ikke jobbe, men roe ned og samle ny energi til uken som kommer. Uken som kommer nå er det mye jeg ser frem til. Møter som skal planlegges, gjennomføres og forhåpentligvis skape nye viktige elementer for bloggen min. Jeg får neste helg besøk av min nærmeste venninne fra Stavanger og ingenting gleder meg mer enn besøk fra hjembyen.

Stavanger er forsatt hjembyen selvom jeg har bodd 20 år i Drammen i år. TYVE år! Det er lenge det. Jeg  husker enda det første møte med cafeer i byen, hvor de lurte på hva i alle dager Caffe Latte var for noe. Hehe. Jeg kom fra urbane Oslo og NRK P3 hvor lattefenomenet hadde inntatt kafeene mens Drammen enda hang litt etter.

Jeg elsker å ta bilder og halve turen når jeg er ute er å ta bilder. Alle flirer litt av meg

Jeg elsker å ta bilder og halve turen når jeg er ute er å ta bilder. Alle flirer litt av meg

Men nå er Drammen hjemmet mitt og jeg stortrives i byen. Sentrum er et yndet sted, som jeg daglig besøker og jobber fra. I det siste er det cafeer med WIFI som trekker meg siden planlegging av 2017 står på plakaten. Mye begynner å falle på plass og energien er på vei opp. En helg med trimturer i skogen gjorde sitt, pluss en samtale torsdag var vesentlig.

Jeg hadde torsdag en lengre samtale med en av lærerne på skolen jeg går på og det hjalp. Bli møtt på følelser og "ensomheten" jeg lar romme for mye av mitt indre. Jeg vet at mange kjenner seg igjen i følelsene jeg har skrevet om de siste ukene. Responsen er massiv og jeg setter stor pris på den. Tusen takk Siv, jeg er veldig glad for våre samtaler.

Selvom en har mange gode mennesker rundt seg så handler ofte ensomheten om ens indre. Hvordan en møter seg selv og ikke minst snakker til seg selv. Jeg inkluderer dette viktige temaet i  min plan og del 1 kommer om ikke lenge. Jeg ønsker så inderlig at vi alle skal se verdien i oss selv og jeg jobber hver eneste dag med dette for egen del.

Uansett status i samfunnet er dette følelser som alle i ulike faser kan oppleve. Alt handler vel å finne noe som gir en verdi og at gleden kommer fra innsiden i det en holder på med. Ikke stresser, finne ro, og snakker seg selv opp. Ikke la styggen på ryggen ta overhånd og dømme seg selv. Jeg er veldig god på det når ting blir vanskelige. Snakke meg selv ned.

Drammen i dag 15 januar

Drammen i dag 15 januar

Solen ga meg energi denne helgen. Endelig glimtet den med sitt nærvær. Jeg sørget for å lage turavtaler med mennesker som liker gode samtaler, og denne helgen ble det full klaff. Takk til Marit og Dora. Dere lyttet, sorterte og møtte meg. Det ble jeg glad for. Nå venter en spennende uke!

TAKK til Ravi som gjorde at jeg danset mens jeg laget middag. ELSKER den nye låten din!!!

Hør den på SPOTIFY HER.