Sommerklippen er et faktum

Dette er et rosa innlegg, du er herved advart. Men håret mitt blir jeg aldri klok på og jeg er sikker på at Kari hos Chi Hair i Drammen tidvis river seg i sin lange manke over Trines stadige endring av mening.

I fjor bestemte jeg meg for at NÅ skulle jeg ha langt hår. Sånn Kim Kardashian style langt. Jeg har håret til det og alle hos Chi støttet denne prosessen. Jeg sparte og sparte, kjøpte varmruller for å få skikkelig fint hår på dager der jeg måtte bruke noe annet enn hestehale... i det hele tatt gjorde jeg et skikkelig forsøk på å få lange lokker.

Men torsdag 4 juni våknet jeg til en hårdag fra helvete og klaget til alle jeg så.  Spurte alle hva i alle dager en skal med langt hår, og jeg var en skikkelig dramaqueen hele dagen. HestehaleJenny surfet nettet etter inspirasjon til korte hårfrisyrer og så så jeg dette bildet:

11270766_10155741219200495_266468647_o

11270766_10155741219200495_266468647_o

Bildet er tatt for to år siden og siden har jo omtrent håret vært i vekst. Men jeg døde litt. Hva i alle dager skal jeg med langt hår? Det er jo bare i veien, masse å vaske, hår over alt (puten om morgenen er jo til å dø av!) og det tar lang tid å stelle det. Kort hår er livet. For meg.

SÅ, jeg ringte Kari på Chi og ba om krisetime og vips...morgenen etter spaserte jeg rundt i Drammen med en kortere manke enn på lenge. Neste gang blir det enda kortere for jeg må nok en gang for alle innse at Kim Kardashian sin manke får hun ha for seg selv.