Det indre er ofte det beste

Musikk setter meg i stemning og akkurat i dag er jeg i en spesiell stemning. Låten over maserer øregangene og følelsen av å gjør mye riktig om dagen merkes i hver celle. Livet skal svinge. Livet skal tidvis være kaotisk. Livet skal by på utfordringer. Plutselig snur ting litt etter litt, en kjenner en gjør noe riktig, lytter til rådene som er riktige ens vei og sakte men sikkert faller ting på plass. Roen brer seg og avgjørelser en tar blir de riktige siden fokuset er balansert.

Det er i en travel hverdag viktig å stoppe opp, kjenne etter og sjekke om en er på riktig vei. Er livet for kaotisk, er det noe som tapper en for energi må en ta grep selv. Ingen andre kan stoppe toget i ens indre når kroppen skriker etter noe annet, noe nytt.

Jeg lytter nøye til kroppen og tankene som kretser.

Sørger for egen balanse og gjør de tingene som er riktige for meg. Lært meg å sette grenser for meg selv, si nei når noe ikke passer og ikke minst være spontan når noe kjennes riktig. Ikke like "flink" hver dag men har fokus på dette og kjenner hvor godt det gjør. Om noe oppstår stiller jeg meg spørsmål med en gang om dette er noe som er bra for meg. Har samtaler med meg selv om tingene jeg gjør vil gi meg noe eller tappe meg.

Nå har jeg hoppet på noe spontant og jeg vet det blir en opplevelse for livet. Jeg kjente at hver celle i kroppen skreik JA når jeg en kunde av meg spurte om jeg ville være med og arrangere workshop i naturfine omgivelser i SRI LANKA! Jeg kunne ikke  si nei selvom lommeboken allerede misliker meg og min spontanitet. Dette blir riktig for meg på alle måter. 10 dager i regnskogen på helsefarm!

Ulpotha trine grung

Ulpotha trine grung

Yoga, mat for helsen, egen behandler, ro, balanse, jungellyder og lege som tilrettelegger oppholdet for hver og en. Jeg gleder meg til å reise tilUlpotha. I følge Tripadvisor et sted i verdensklassen, så dette må bare bli bra! Jeg regner jo med at både sov i ro og bind for øynene må med...jeg er var på det meste. Og klart, ønsket om å bli like myk og tøyelig som karen over på bildet er tilstede, men ser ikke på det som realistisk på 10 dager. MEN en opplevelse for livet skal det bli.

Enda en ting på min liksom-bucketlist kan sjekkes av: reise på helsefarm.

Jeg blogger ikke bare om virket mitt. Det er like viktig å blogge om livets reise, og dette blir en viktig del av livets reise for meg. Logge av nettet og logge på livet. Får jeg det til?? Må  ha med meg datautstyr da vi skal ha workshop noen timer for dag, men det finnes ikke internett der. Men kamera blir med. Og kroppen min blir med. Kanskje sjelen blir igjen der? Hvis dette blir en bra tur så er det ikke umulig at jeg arrangerer årlige turer dit for de som ønsker en unik opplevelse for livet. Høres ikke dette DIGG ut?? Jeg gleder meg og må spare som en riktig Onkel Skrue de neste månedene. Ikke at det er steindyrt men det er ikke gratis, for å si det sånn.